Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Spora basliyali 4 ay oldu. 1 aydir protein tozu kullaniyorum antremandan sonra 1 olcek bu olcegi arttirmak istiyorum proteini baska ne zaman icersem faydali olur Boy 1.87 kilo 74 bu arada
sabah uyanır uyanmaz ara öğünlerde alabilirsin tabi maddi durumun müsaitse ben 4 ölçek alıyorum günde definasyondayım onun için bu kadar fazla alıyorum
Lise sondayim staj yapiyorum gelen parayi yatiyorumda bu protein kutusu ustunde 1-2 porsiyon alin ve porsiyon miktarini aşmayın diyor bi zarari olmazmi
zararı olmaz yani nasıl diyeyim bu proteini yemekten de alsan aynı zararı görürsün kilo başı 1.5 gram protein alabiliyorsan tabi ki protein tozunu çok kullanmana gerek yok
daha çok doğal beslenmeye çalış protein tozunda o kadar büyütülecek bir şey yok tavuk göğsü ve balık tüket