Protein konusu.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Roodie
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Roodie

Üye
Merhaba arkadaşlar Vücut geliştirmeye 2 gün önce başladım. Protein tozu felan alınıyormuş ben bu gibi şeylere pek güvenmiyorum. Doğal yollardan nasıl protein alabilirim? Ne gibi yiyeceklerde protein bulunur? Benim ihtiyacımı karşılayacak düzeyde yiyecekler

bu konunun cevabını forumda ararsan bulabilirsin ama ben yine özet geçeyim..

protein tozları doğal yollardan elde edilir. sadece proteinlerin toz hale getirilmiş hali olarak düşünebilirsin. doğal yollardan proteini yumurtadan,peynirlerden,tavuktan,kırmızı etten,sütten,baklagilllerden,balıktan alabilirsin. protein tozunu kullananlar günlük protein ihtiyacını karşılayamayanlardır(okul,iş vs.). imkanın varsa doğal yollardan protein ihtiyacını karşılaman tavsiye edilendir.

günlük protein ihtiyacın= kilon×1.5(2)gramdır.

bu konunun cevabını forumda ararsan bulabilirsin ama ben yine özet geçeyim..

protein tozları doğal yollardan elde edilir. sadece proteinlerin toz hale getirilmiş hali olarak düşünebilirsin. doğal yollardan proteini yumurtadan,peynirlerden,tavuktan,kırmızı etten,sütten,baklagilllerden,balıktan alabilirsin. protein tozunu kullananlar günlük protein ihtiyacını karşılayamayanlardır(okul,iş vs.). imkanın varsa doğal yollardan protein ihtiyacını karşılaman tavsiye edilendir.

günlük protein ihtiyacın= kilon×1.5(2)gramdır.

Hocam o zaman kilom 67 yani günlük ihtiyacım olan protein miktari 100 gr.
Günlük 100gr peynir veya yumurtadan v.vs.vs alırsam oluyor yani değil mi hocam?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı