Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaslar suan yanliz omuz kol onkol ve bilek calisiyorum eger gogus yada baska bi kas grubuda eklersem protein ihtiyacim artarmi? Yani baska bi kasi calismassam daha hizlimi gelisirim
Hepsini eşit çalışman gerekiyor,birini çalışmayım dersen o kas grubu küçük kalınca diğer çalıştığın bölgelerdede istediğin verimi alamayacaksın.
Bu omuz,bilek,önkol çalışmanın sebebi bilek güreşimi?
Hepsini eşit çalışman gerekiyor,birini çalışmayım dersen o kas grubu küçük kalınca diğer çalıştığın bölgelerdede istediğin verimi alamayacaksın.
Bu omuz,bilek,önkol çalışmanın sebebi bilek güreşimi?
Bilek guresi ikinci planda daha cok el gucu ve bilek gucunu gercek hayattada ihtiyacim oldugu icin calisiyorum ayrica gogus kasi eklemek istiyordumda protein kaynagim kisitli oldugu icin programimdan cikardim gunde 2 haslanmis yumurta ve olursa sut peynir ve et yiyiyorum ondan fazla protein alamiyorum bacak kasimsa zaten kendiliginden gelismis ve kalin beden derdindr atlama sinavinda onca sportif ve fit kisi varken 2. Oldum 2.15 atladim sirt kasini calisamiyorum cunku yanlizca dumbellim var ve evde calisiyorum barfix cekemiyorum yanliz omuz calisirken bent over lateral raises hareketinde biraz calisabiliyorum ve karin kasininda guclu olmasindan cok islevi onemli yani calismam gerekmiyor