protein ihtiyacımı nasıl karşılycam

arkadaşlar bu spora başlayalı 1,5 ay oldu ve ben protein ihtiyacımı gerektiği kadar karşılıyamıyorum lütfen bana protein ihtiyacımı karşılamamda bana yardımcı olurmusunuz neler yeme lazım

Yumurta beyazi, lor peyniri, süt, yağsiz tavuk, izgara kırmızı et ( köfte vs gibi ), pilav, makarna, fistik ezmesi, muz, elma. yazdiklarimin bazilari protein içerikli bazilari karbonhidrat. Adele olarak kg almak, büyümek istiyorsan bunun gibi şeyleri yemelisin. Bol protein,karbonhidratli yağsiz gidalar. Ek takviye olarak protein tozu da kullanabilirsin, başarilar.

sarisinin bi zarari olmadiği kanitlandi(kaynak muscle dergısı) yiyebilirsin mesela 5 tane yiyosan 2sinin sarisini ye veya 3.

en kolay en hızlı en ucuz: lor peynirli sahanda yumurta :D
yörsan lor peynirininin 100 gramında 19 gr protein var. 100 gramı üstelik 100 kalori.

yanında da light süt içtin mi. değme keyfine :)

arama yı kullanarak beslenme bölümünde protein ağırlıklı birçok örnek emsal eden beslenme programları bulabilir kendine göre yorumlayabilirsin.
aynı şekilde protein tozları içinde marka isim aratarak yorumları okuyabilir karar verebilirsin.

kolay gelsin

daha başlayalı 1.5 ay olmuşken bence kesinlikle başlama protein tozuna bu hem kolaya kacmak olur hem de yeterli verimi alamazsın.Doğal beslenmeyi öğrenmen senin için çok daha iyi olur sen ne kadar yedin de protein ihtiyacını karsılıyamıyorsun? yiyebileceginin maksimumunu ye(protein olarak) eğer karsılıyamıyorsan bu ise basvur ayrıca 93lüysen 1-2 yıl daha sabret çünkü protein tozu hormonları tetikler bu da ergenlikte sana zarar verir.

Protein İhtiyacini Olabildiğince Doğal Karşılamalısın Bence.Eğer Karşıladığın Halde Protein Yetersiz Geliyorsa Supplement (Protein Tozu) Kullanmalisin.

Back
Yukarı