Protein ihtiyacı (Önemli )

body yapıyorum .dün protein ihtiyacımı karşılayamadım.tek sefere mahsustu .sıkıntı olurmu bir kereden ?[DOUBLEPOST=1522254867][/DOUBLEPOST]Ayrıca bazı tanıdıklarımı görüyorım yeme 0 ama kuvvetleri yerinde ?2soruya cevap pls

bisey olmaz onemli olan devamliliktir.
2.soruna gelince kotu beslenmeyle bile kas yapilir onemli olan protein karb yag alimidir fastfood yiyerekte kas yapilir. spnucta bi burgerdede et var ekmek karb zararli yaglarda vucutta kullaniliyor ama daha hizli sonuc almak icin temiz beslenmek herzaman daha iyidir

Yok hocam demek istediğim adamlar ne et ne bisi ama kiloluk çuvalları atıyorlar .bizim fabrikadan çalışanlardan örnek verdim en basit .100se ihtiyacları protein-“ adamlar en fazla 50alıyodur eminim ?:/
bisey olmaz onemli olan devamliliktir.
2.soruna gelince kotu beslenmeyle bile kas yapilir onemli olan protein karb yag alimidir fastfood yiyerekte kas yapilir. spnucta bi burgerdede et var ekmek karb zararli yaglarda vucutta kullaniliyor ama daha hizli sonuc almak icin temiz beslenmek herzaman daha iyidir
kk hoc

1)ya bir kere değil ayda 3 kere alamasan bile bir şey olmaz arkadaşım, 1 yanlış 9 doğruyu götürmez.
2)güç kazanmak farklı bir şey, hacim kazanmak başka birşey.

Tek seferde 40 gram dan fazla alma kardeşim daha fazlasını vücut sindirim sistemi sentezleyemiyor yani boşa gider. Kendi kilonun 1.5 katı kadar günlük protein Alman gerekir.

Back
Yukarı