noyanaktas
Üye
Öncelikle herkese selamlar. Kısa bir özet geçeyim. Muay Thai yapıyorum herhangi bir ağırlık antrenmanı yapmıyorum ( Vakti zamanında yapmıştım ). 4.2 kemik ağırlığım var 1.81 boy. Vakti zamanında muay thai ' ye başlamadan önce 150 kilo idim. İlaçsız sadece diyetle 110 a indim. Son 2 aydır protein diyeti uyguluyorum ve kas kütlemi çok fazla kaybetmemek için kendi vücut ağırlığımla kendi yazdığım programlarımı uyguluyorum. Şuan 95 kiloyum ve animal cuts almayı düşünüyorum. Bildiğim kadarı ile animal cuts kas kaybınada sebep oluyor. Şimdi sizlere sorum şu;
Sağlam bir protein diyetim olmasına ve kendi ağırlığımla çalışıyor olmama rağmen, eğer animal cuts alırsam ve sadece onu kullanırsam extra takviye kullanmazsam durumum ne olur ? Zaten kolay terleyen bir insanım ancak animal cuts ile daha çok verim alacağıma inanıyorum.
Olumlu olumsuz her türlü eleştiriye açığım, görüş ve önerilerinizi yazabilirsiniz. Zaten konu açmaktaki amacım bu. Çekinmeden sert eleştirilere bile açığım. Şimdiden teşekkürler. thums:
boy:1.81
kol:40
bel:93
omuz:132
Göğüs:112
Sağlam bir protein diyetim olmasına ve kendi ağırlığımla çalışıyor olmama rağmen, eğer animal cuts alırsam ve sadece onu kullanırsam extra takviye kullanmazsam durumum ne olur ? Zaten kolay terleyen bir insanım ancak animal cuts ile daha çok verim alacağıma inanıyorum.
Olumlu olumsuz her türlü eleştiriye açığım, görüş ve önerilerinizi yazabilirsiniz. Zaten konu açmaktaki amacım bu. Çekinmeden sert eleştirilere bile açığım. Şimdiden teşekkürler. thums:
boy:1.81
kol:40
bel:93
omuz:132
Göğüs:112
Son düzenleme: