Protein&BCA&AMİNO&GLU Bilginize ihtiyacım var

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan onrtsci
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar merhaba.

Bi kombin yapmak istiyorum ama bilmiyorum ne kadar faydali ne kadar abartı o yüzden yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum .

1-)Hardline Whey 3Matrix 2300gr
2-)Gaspari Glutamine 300gr

3-)Gaspari BCAA 6000 (180 tab )
4-) Universal 2700 amino (350 tab)

Değerlendirirseniz sevinirim Supplement kombinesi hakkında cok bilgim yok. Hangısı hangısıyle kullanılır hangısı fazla gelir neye gerek var biraz bilgide verirseniz sevinirim.

NOT : Universal 2700 amino var Şuanda Yanına İlk 3 sıradaki supplementi eklemek istiyorum.

Ürünler hakkında bir yorum yapamam da alacağın site bu fiyasa da ki en pahalı sitelerden birisi , fazla paran varsa bilemem de daha az vermek istersen biraz başka sitelere göz at derim :)

Çok site var sadece takip etmen lazım bazen güzel indirimler oluyor o zaman eksiklerini tamamlayacaksın . bir kaç tanesini yazayım yazdıklarımdan da alışveriş yapmışlığım var . N u t r i s h o p , P r o t e i n 7 , b e s i n d e s t e k , n e o s a n t e .

Ben memnun kaldigim urunleri soyleyim hardline yerine baska bir protein alabilirsin complex olanlari tavsiye ederim (merak etme yaglandirmaz) Glutamine e gerek yok bosuna para verme. Bcaa olarak kesinlikle mp toz bcaa tavsiye ederim kesinlikle kardiyolarda filan kas kaybetmedim. Amino olarak 2700 de kullandim 3001 i de kullaniyorum 3001 almani tavsiye ederim (3001 in tablet sayisi az ama 2700 le ayni servis oranina denk geliyor) Bu ürunlerin yanina micro creatine eklemeni tavsiye ederim

Back
Yukarı