Protein Bar Niye Pahalı

omega 3 vitamin dışındaki supplementler bence çok gerekli değil ve maddi durumu iyi olmayanların gücü yetmez onları almaya ben hiç bir supplement almıyorum omega 3 ve vitamin alıcam maddi durumum iyi olunca ama çok ciddi definasyon dönemlerinde supplementler gerekli olabiliyor protein bar da pahalı diğer tüm supplementler gibi ama 8 tl civarı bir şeye geldiğ için 1 protein bar yüzdelik olarak çok kar etmek istiyorlar

bizim ülkemizde ucuz hiç bir şey yok zaten
aslında protein bar spor yapanların tüketmesi için tasarlanan bir şey değil ancak supplement firmaları suistimal etmişler bu konuyuda
protein bar uzun açlık durumlarında kalanların kullanması için tasarlanan bir şeydir
dağcılıkla uğraşanların orman gezisi yapanların motorla uzun seyahatlar yapanlar ve bunun gibi durumda kalanlar için

Ne gerek var önemli olan senin beslenme programın karşılayamıyosan bar felan alma maddi durumun iyise bir protein tozu alabilirsin

reis protein barın neden palı oldugunun bi önemi yok 1 bar cikolotada markaya göre degisiyo 8-25 gr kadar protein icindeki seker miktarları falanda degiisiyo tabi 1 protein bar nerden baksan en kötüleri 6-8 tl den baslıyo @@ sen yaklasık 10 tl ile günlük alman gereken makrolarını alırsın 4 yumurta 2 tl 500 gr tavuk 8 tl etti 10 evindede illa peynir zeytin domates mevcuttur bulgur-pirinc-makarna zaten ucuz sen yaklasık 300 lira ile aylık tüm makrolarını tamamlarken sadece protein tozuna 200 250 tl vererek günde 1 ölceginden alcagın protein 25 protein tozuna vercegin parayla gidip marketten bu spor icin gerekli olan ürünleri alman hem gelisim hem ekonomik acıdan daha iyi olcaktır. bide benim merak ettigim birşey protein barı haftada günde kac tane yiyiorsun reis ?

Back
Yukarı