Protein Alımı Hakkında

Selamlar,65 kiloyum günlük 130 gr proteinden fazlasını alsam sorun olurmu? Fazla protein yağa dönüşürmü? Haftada 3 gün antermana gidiyorum,sporda baya çalışıyorum sorun olurmu?

Selamlar,65 kiloyum günlük 130 gr proteinden fazlasını alsam sorun olurmu? Fazla protein yağa dönüşürmü? Haftada 3 gün antermana gidiyorum,sporda baya çalışıyorum sorun olurmu?[/qu kardeşim fazla proteinin bir kısmı idrar ve diger yolla vucutan atılırken bir kısmıda daha sonra yakılmak üzere yag olarak depolanır . gel gelelim 130 gr portein zaten snin için fazla bile yetişkin bir erkek vgcinin protein ihtiyacı kilo başı 1.6 gram kadardır

arnold gibi 110 kglik birisi bile 170 gr protein alıyormuş hemde bu adam vg dalında efsane :)ben bu oranı kullanıyorum ama hala tartışma konusu kimileri 2 hatta 3 gr dienler bile var iyce araştır ona göre düzenle beslenmeni

ilk 6 ay 60-100 gr arası sana yetecektir
fazlası yağ olmaz ziyan olur protein vücutta tutulmaz fazlası atılır[DOUBLEPOST=1420298343][/DOUBLEPOST]
Beyler protein tozunun zarari varmi bu konu hakkinda cozum ariyorum :D :D
Protein tozu zararsızdır ama böyle bir soru sorduğuna göre senin için nesquikten farksız olacaktır paranı ziyan etme tavuk süt yumurta al

Anlıyorum,bir de benim vücut yağ oranım zaten fazla 66 kiloyum %17 yağ ama beni hocam çok yoracak yani programım çok yoğun olacak programı paylaşırım pazartesi yeniliyoruz

Sorunlar muhakkak olucak bu sporun kestirme bir yolu yok dostum hepimizin önünde hedefimize giden uzun ve yorucu bir yol var bütün sorunlarımızı eksikliklerimizi kabul edip ben bunu başarabilirim diyebilmelisin.

Ben bunu diyorum ama dışardan gelen yorumlara çıldırıyorum yok o kadardır gidiyosun bişe olmadı,boşa para veriyosun gibisinden laflar yav arkadaş gel sen yap kolaysa dışardan yorumlamak kolay tabi

Onlar hep der yavaş ilerlersin sen yapamıypsun der hızlı gelişirsin içtin proteini vurdun igneyi tbi şişersin der ideal gelişirsin ben olsam daha iyisini yaparım der :) sende bizim gibi onlara kulaklarını kapat insanlar kendi yapamadıkları şeyleri bir başkasının yapabiliyor olmasına dayanamazlar eleştiriler artıkça dogru yolda ilerliyorsun demektir

Back
Yukarı