Arkadaslar programimi bir arkadasin haftada kac kez kas gruplarinizi calistiriyorsunuz diye bi anket acmasindan dolayi kafama takildigi icin sormaya karar verdim.Benim programim aynen soyle
Pazartesi : Omuz+Biceps+Karin+20dk Kosu
Sali : Dinlenme
Carsamba:Gögus+Triceps+Karin+Alt Vucut Pilates hareketleri+20dk Kosu
Persembe
inlenme
Cuma:Sirt+Trapez+Önkol(Sadece 1 hareket var zaten)+Karin+20dk Kosu
Cumartesi
inlenme
Pazar
inlenme
Arkadaslar simdi yaz tatiline giriyoruz.Programimda tek degisicek sey sunlar;Kosu yerine futbol+tenis ve yuzme gibi faaliyetler gelcek tek fark o.
Sizce iyi bir program mi ?
Yas : 17 Boy: 1.82 Kilo : 75 Yag oranim iyi fakat alt karin kaslarimin ustunde ilk aylarimdaki duzensiz beslenmeden dolayi yag tabakasi olustu.Bu yuzden kosu yapiyorum.(7 aydir bb yapiyorum)
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:27 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:24 ----------
Ya bu su gulucukler istemeden oldu kusura bakmayin
Pazartesi : Omuz+Biceps+Karin+20dk Kosu
Sali : Dinlenme
Carsamba:Gögus+Triceps+Karin+Alt Vucut Pilates hareketleri+20dk Kosu
Persembe

Cuma:Sirt+Trapez+Önkol(Sadece 1 hareket var zaten)+Karin+20dk Kosu
Cumartesi

Pazar

Arkadaslar simdi yaz tatiline giriyoruz.Programimda tek degisicek sey sunlar;Kosu yerine futbol+tenis ve yuzme gibi faaliyetler gelcek tek fark o.
Sizce iyi bir program mi ?
Yas : 17 Boy: 1.82 Kilo : 75 Yag oranim iyi fakat alt karin kaslarimin ustunde ilk aylarimdaki duzensiz beslenmeden dolayi yag tabakasi olustu.Bu yuzden kosu yapiyorum.(7 aydir bb yapiyorum)
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:27 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:24 ----------
Ya bu su gulucukler istemeden oldu kusura bakmayin