Programa ihtiyacım var beyler,yardım bekliyorum..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selamun aleyküm beyler öncelikle iyi sporlar hepinize,3 aydır iki farklı program uyguluyorum ama elimde başka program kalmadı,o yüzden sizden yardım isteme gereği duydum.Elinde sağlam kas gelişimine yönelik antrenman programı olan varsa çok yardımcı olur bana şimdiden teşekkür ederim...

w6RIAYM.png
Vu4lHLf.png
HJS7V23.png
Gj9e03Y.png
vfYLhmL.png

Savaş cebecinin bulk programı denemek istersen bakabilirsin dostum

Bir sorum daha olacak bulk döneminde ne kadar öğüne ayırmalıyım yediklerimi ve ne kadar yemeliyim ? Yani bi teknik veya taktiksel bir bilginiz var mı ? :)
Bu senin yaşam tarzinla alakali aslinda bu konuda bilim adamlari ittifak yapmış degil ama en az 2 ogune ayirmalisin fazlasi sana ve imkanlarina kalmış

Bu senin yaşam tarzinla alakali aslinda bu konuda bilim adamlari ittifak yapmış degil ama en az 2 ogune ayirmalisin fazlasi sana ve imkanlarina kalmış
mideyi bir anda doldurmaktan yana değilim aslında,sabah öğle ve spor sonrası akşam yemeğim var öğün olarak,gerisi atıştırmalıklardan oluşuyor..Atıştırmalık dediysem de abur cubur tarzı değil çayım kahvem biile şekersiz :) badem,ceviz veya fıstık gibi çok aşırıya kaçmamak kaydı ile tüketiyorum.

Değerli üyemiz ;
Size önerimiz öncelikle forumda bir müddet zaman geçirmeniz, mevcut başlıkları okumanız ve hangi kas grubu için hangi hareketlerin yapılabileceğini gösteren egzersizler bölümünü incelemeniz.

Daha sonra yeni başlamış iseniz forumda 3.aya kadar program kalıpları mevcut onları inceleyebilirsiniz.
Eğer daha ileri aşamada iseniz diğer üyelerin programlarının yorumlanması için açtıkları başlıkları inceleyiniz.
Hala tereddütleriniz varsa mevcut programınızı ve diğer özelliklerinizi yazacağınız bir başlık açınız ve üyelerimizin yorumlarını almaya çalışınız.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Bodyforumtr Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı