Program Yardımcı Olabilcek Varmı ?

Merhabalar, Selamın Aleyküm herkese, MacFit fitness spor salonuna başladım belli bir süre sonra salondaki hocalar var fakat ücretli dolayısı ile normal çalışma programıda yok isteyen olursa ücretli hoca tutuyor herneyse sizlerden bir ricam olacak.

Bana program verebilcek varmı ? Normal, ideal şekilde vücut yapmak istiyorum öyle abartı çok fazla bir vücudum olsun falanda istemiyorum öyle bir hevesimde yok sadece Normal, İdeal şeklinde bir vücudum olsun istiyorum. Yardımcı olabilcek program verebilcek varmı teşekkür ediyorum şimdiden yardımcı olucak veya olamayacak kişilere.

İlk Program bu oluyor. Haftada 4 gün, 1 er gün arayla yap. 1.5 ay kadar veya 20 antreman sonra gelişimine göre 2. seviye başlangıça geçersin...

Eklentiler

• 1ayprog.jpg
    1ayprog.jpg
    116,9 KB · Görüntüleme: 383
Bu program kas ve sinir sistemini hareketlere alıştırma ve artık peltek yaşamayacaksın, hayat sana zor demek için. Sonra ki program ise asıl full body olacak, onuda 3 ay kadar yapıp, sonrasında da 5x5 başlangıç güç antremanları, definasyon antremanları, ileri seviye güç antremaları vs.. diye ömür boyu veya sakatlanıp bırakıncaya kadar uzar gider ...
Hele sen bi başla ...

Bu program kas ve sinir sistemini hareketlere alıştırma ve artık peltek yaşamayacaksın, hayat sana zor demek için. Sonra ki program ise asıl full body olacak, onuda 3 ay kadar yapıp, sonrasında da 5x5 başlangıç güç antremanları, definasyon antremanları, ileri seviye güç antremaları vs.. diye ömür boyu veya sakatlanıp bırakıncaya kadar uzar gider ...
Hele sen bi başla ...
Kasları alıştırma ve ısınma programını yaptım 3 hafta kadar dediğim gibi ilk defada başlamıyorum vücut yapmak için program arıyorum yani Normal ideal derecede oyle çok abartı falan istemiyorum resimli bir şekilde program arıyorum

O zaman bu da genelde her kesin uyguladığı standart 2. program.

Eklentiler

• 2ayprg1.jpg
    2ayprg1.jpg
    85,7 KB · Görüntüleme: 352
  • 2ayprogram2.png
    2ayprogram2.png
    306,9 KB · Görüntüleme: 380
Kardeşim siktiret bunları.youtuba ağırsağlam 5×5 yaz 5er dakikalık video şeklinde çıkıuor.tam aradığın program senin

Casper_VIA_V3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı