Program ve supplament icin tavsiye

akaBarbo

Üye
Oncelikle herkese selam. Site icerisinde arastirma yaptim ama ayni dertten konuyla karsilasmadim.1 bucuk 2 aylik ilk calismam oldu. Sonra macta sakatlandim ve 1 ay spor yapmdim kaburgydi cunku. Simdi tekrar basladim 180 boy var ve 72 kiloyum abdominal bolgede goguslerde yaglanma var. Calismaya baslamadan once 15 20 dakika tempolu kosus yapiyorum vucut isinsin diye. Sonra basliyorum. Pramit sistem yapiyorum su an dogrumu bilmiyorum ama mesela goguse 12 tekrar 25kg 10 tekrar 30kg diye gidiyor 50kg 2-3 tekrara kadar. Diger bolgelerde ayni. Bu konuda ne dersini ?

Birde is dolayisiyla dengeli beslenemiyorum bazen oglene kadar birsey yiyedigim oluyor. Ogle arasi balik tavuk yiyorm ama mesela aksm yemegi sebze olabiliyor. Acaba supplament destegi alsam ne almaliyim ve nasil almaliym. Arti yaglanmayi nasil cozebilirim

Simdiden tesekkurler :)

beslenmen kötüyse supplement kurtarmaz seni maalesef.
önce onu düzenlemilisin.
supplement olarak whey protein al.casein de olur madem aç kalıorsun.
kompleks amino al aç kaldığın zamanlarda vucudu desteklesin.
bide fat burner alabilirsin.onu forumu okuyarak karar ver.termo mu,cla mı,l-carnetine mi vs...

sabahları yumurtadan başka bişi önerilmez.
zamanın yoksa jambonlu peynirli sandviç,süt ile iç,protein al biyerlerden yani

dün itibariyle günde 3 yumurta almaya başladım.şimdilik supplament almıyorum.beyaz ekmekten uzak duruyorum.antremandan önce 15-20 dakika tempolu koşu yapıcam.bölgesel çalışmaya yoğun olarak başlıcam ve ağırlığı basıcam :) önerebileceğiniz başka birşey var mı ek olarak ? şunuda yap diyebileceğiniz ?

hiçbir supplement kullanma.önce biraz vücut geliştirme hakkında bişeyler öğrenmeye çalış.nasıl beslenilir, nasıl çalışılır, nasıl yağ yakılır öğrenmeye bak. ingilizcen varsa bodybuilding.com u öneririm eğer yoksa forumda da aradığını bulabilirsin.

bulk evresini falan boşver,aminoları falan da boşver çünkü şuan için çok erken..Şuan nasıl çalışıyorsan o şekilde çalışmaya devam et.Vücudunu ve sporu tanı biraz.2-3 ayda da mucize bekleme zaman işi bu..

Back
Yukarı