akaBarbo
Üye
Oncelikle herkese selam. Site icerisinde arastirma yaptim ama ayni dertten konuyla karsilasmadim.1 bucuk 2 aylik ilk calismam oldu. Sonra macta sakatlandim ve 1 ay spor yapmdim kaburgydi cunku. Simdi tekrar basladim 180 boy var ve 72 kiloyum abdominal bolgede goguslerde yaglanma var. Calismaya baslamadan once 15 20 dakika tempolu kosus yapiyorum vucut isinsin diye. Sonra basliyorum. Pramit sistem yapiyorum su an dogrumu bilmiyorum ama mesela goguse 12 tekrar 25kg 10 tekrar 30kg diye gidiyor 50kg 2-3 tekrara kadar. Diger bolgelerde ayni. Bu konuda ne dersini ?
Birde is dolayisiyla dengeli beslenemiyorum bazen oglene kadar birsey yiyedigim oluyor. Ogle arasi balik tavuk yiyorm ama mesela aksm yemegi sebze olabiliyor. Acaba supplament destegi alsam ne almaliyim ve nasil almaliym. Arti yaglanmayi nasil cozebilirim
Simdiden tesekkurler
Birde is dolayisiyla dengeli beslenemiyorum bazen oglene kadar birsey yiyedigim oluyor. Ogle arasi balik tavuk yiyorm ama mesela aksm yemegi sebze olabiliyor. Acaba supplament destegi alsam ne almaliyim ve nasil almaliym. Arti yaglanmayi nasil cozebilirim
Simdiden tesekkurler