Merhaba arkadaşlar. Ben yaklaşık 6-7 ay önce vücut geliştirmeyi bırakmıştım ve son 1 aydır tekrar başladım. Kendime başlangıç programlarıyla bir program hazırladım ve bunu uyguladım.
Şu an vücut olarak 81 kilo, 170 boyundayım ve vücut yağ yüzdem %23 olmuş. Son 6 ayda 5-6 kilo aldım ve beden olarak özellikle karın ve bacak kısmı çok büyüdü. Artık pantolonlarım, gömleklerim kesinlikle olmuyor
Bundan sonra ki amacım beden olarak küçülmek ve güçlenmek. Kaslı bir vücuttan ziyade daha çok güçlü, atik ve fit bir vücuda sahip olmak istiyorum. Ama çalıştığım spor salonun da ki hocalar güven vermediği için henüz bir program sahibi değilim.
Haftada 4 gün çalışmayı düşünüyorum ve Bana tavsiye edebileceğiniz tüm vücut ve karın programları nelerdir?
Şu an vücut olarak 81 kilo, 170 boyundayım ve vücut yağ yüzdem %23 olmuş. Son 6 ayda 5-6 kilo aldım ve beden olarak özellikle karın ve bacak kısmı çok büyüdü. Artık pantolonlarım, gömleklerim kesinlikle olmuyor

Haftada 4 gün çalışmayı düşünüyorum ve Bana tavsiye edebileceğiniz tüm vücut ve karın programları nelerdir?