program süresi

merhaba değerli forum üyeleri aklıma takılan 2 soruyu cevaplarsanız sevinirim 1.si bu sporda 6. ayıma girmek üzereyim hocam programlarımı 2 aylık yazıyor sizce bu doğrumu 2. sorum ise programda yazan bir hareketten 2. ayın sonuna kadar verim almak mümkünmü yada şöyle söyliyim programdaki bir hareket maximum nekadar sürede değişmeli şimdiden cevap vereceklere teşekkür ediyorum saygılar.....

yardımcı olunmasını istiyorsan programını ve amaçlarını yazman gerek. şu an bu yazıya kimse yorum yapamaz. kilonu boyunu herşeyini yazarsan yardımcı olunabilir.

programın nasıl onu da yazmalısın. max hacim kazanmak için beslenme ve profesyonel bi eğitmenden yardım gibi yardımlar alman gerek. yaş kaç?

programın nasıl onu da yazmalısın. max hacim kazanmak için beslenme ve profesyonel bi eğitmenden yardım gibi yardımlar alman gerek. yaş kaç?
öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkür ederim yaşım 32 programım bir bölgeyi haftada 2 kez çalıştırıyorum hocanın yazdığı programın dışına çıkmıyorum ama 2 ay bi programı yapmak beni sıkıyor sizce bu doğrumu programdaki bir hareket en fazla nekadar yapılmalı yardımcı olursanız sevinirim saygılar ....

2 ayda bir program değiştirmesi doğru bir uygulama olabilir.

Kimi her gün farklı egzersizler seçer, yapar, kimi 3-4 ay aynı programla çalışır. İkisi de yanlış değildir. Kişi verim aldığını düşünüyorsa istediği sistemi uygulayabilir.

Ancak bu işe yeni başlamışsanız ve bilgi birikiminiz yeterli değilse, hocanızın programından dışarı çıkmayın. Bilgi bakımından kendinizi yeterli gördükten sonra kendi sistem ve programınızı uygulayabilirsiniz.

Haftada 2 gayet yeterli. Sıkılmanıza alternatif olarak sunu soyleyebilirim ayni bolgeyi calistiran 2 hareket secin haftada iki kez calistirdiginiz icin degistirerek kullanabilirsiniz. DM den daha cok yardimci olabilirim.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkür ederim yaşım 32 programım bir bölgeyi haftada 2 kez çalıştırıyorum hocanın yazdığı programın dışına çıkmıyorum ama 2 ay bi programı yapmak beni sıkıyor sizce bu doğrumu programdaki bir hareket en fazla nekadar yapılmalı yardımcı olursanız sevinirim saygılar ....
rica ederim ne demek herzaman. cevap olarak yazamamışım üstte cevabım var.

Bu kişiden kişiye değişebilir ama ben en azından 1.5 ayda bir program değişmesinden yanayım. Mühim olan hocalarımızın dediği gibi kasları şaşırtmak aynı hareketleri yaparak bir yere kadar olur belli zaman sonra vucut alışır , istediğiniz verimi alamazsınız.

Back
Yukarı