koskor4141
Üye
Merhaba beyler buna benzer bir başlığım daha vardı ama programı değiştim görüş ve önerilerinizi bekliyorum (Yaş 16 kg 70 boy 183 )
Program haftalık değil beyler böle 2gün antreman 1 gün off gün lü yani kendini tekrar ediyor.Çalışma evde uyguluyorum kg yi 14 15 tekrar olmaya başladığında artırmayı düşünüyorum Program bana aittir.
I
GÖĞÜS
SIRT
KOL
--OFF--
II
OMUZ
BACAK
ARKA KOL
Her kas grubu için 3-4 farklı hareket ile 4 setten 10-12 tekrar
Gün aşırı mide antremanı
Göğüs olduğu günlerde +2 artırarak 3set şınav
Biceps çok dinleniyor gibi geliyor 2-3 gün boş da kalıyor gelişimi yavaşlar mı yani küçük kaslar az dinlenince toparlıyor ya biraz fazla dinleniyor sanki size sorayım dedim onun dışında görüşlerinizi bekliyorum.Hesabıma göre her kas gurubu en az 60 saat dinleniyor.
Program haftalık değil beyler böle 2gün antreman 1 gün off gün lü yani kendini tekrar ediyor.Çalışma evde uyguluyorum kg yi 14 15 tekrar olmaya başladığında artırmayı düşünüyorum Program bana aittir.
I
GÖĞÜS
SIRT
KOL
--OFF--
II
OMUZ
BACAK
ARKA KOL
Her kas grubu için 3-4 farklı hareket ile 4 setten 10-12 tekrar
Gün aşırı mide antremanı
Göğüs olduğu günlerde +2 artırarak 3set şınav
Biceps çok dinleniyor gibi geliyor 2-3 gün boş da kalıyor gelişimi yavaşlar mı yani küçük kaslar az dinlenince toparlıyor ya biraz fazla dinleniyor sanki size sorayım dedim onun dışında görüşlerinizi bekliyorum.Hesabıma göre her kas gurubu en az 60 saat dinleniyor.