BahtsızBedevi
Üye
İyi günler,
Ben haftada 4 gün şeklinde 10 aydır düzenli olarak vücut geliştirme ile uğraşıyorum.Beslenmeme çok fazla özen gösteriyorum.Ağırlık antremanında ise o bölgeyi çalıştıracak ve geliştirecek şekilde ağırlık kullanıyorum.Bütün bunlara rağmen 10 aylık süre içerisinde kilo olarak 10 kg verdim, her antremandan sonra 30-40 dk kardiyo yapmama rağmen hala göbek göğüs ve bel bölgesinde çok fazla yağ bulunmakta.Kas gelişimimde ise çok fazla bir kütle kazanımım olmadı.10 ay gibi bir sürede her konuda düzenli olmama rağmen çok fazla sonuç alamamam sizce normal mi yoksa antreman programımımda bir sorun olabilir mi ? Bana bu verdikleri program geçiştirme gibi geliyor.Bunun yerine jim stoppain - shortcut to size programını yapmam sizce mantıklı olurmu ?programım aşağıdaki gibidir.
1.Gün (Omuz)
Ben haftada 4 gün şeklinde 10 aydır düzenli olarak vücut geliştirme ile uğraşıyorum.Beslenmeme çok fazla özen gösteriyorum.Ağırlık antremanında ise o bölgeyi çalıştıracak ve geliştirecek şekilde ağırlık kullanıyorum.Bütün bunlara rağmen 10 aylık süre içerisinde kilo olarak 10 kg verdim, her antremandan sonra 30-40 dk kardiyo yapmama rağmen hala göbek göğüs ve bel bölgesinde çok fazla yağ bulunmakta.Kas gelişimimde ise çok fazla bir kütle kazanımım olmadı.10 ay gibi bir sürede her konuda düzenli olmama rağmen çok fazla sonuç alamamam sizce normal mi yoksa antreman programımımda bir sorun olabilir mi ? Bana bu verdikleri program geçiştirme gibi geliyor.Bunun yerine jim stoppain - shortcut to size programını yapmam sizce mantıklı olurmu ?programım aşağıdaki gibidir.
1.Gün (Omuz)
- 150-200 kürek
- lateral Raise 1 + 4 + 1 maksimum tekrar ( İlk ve sondaki 1 set hafif kilo çok tekrar )
- Dumbell Shoulder Press 1 + 3 + 1
- Wide arm upright row 1 + 3 + 1
- Shoulder Press ( wide arm ile super set)
- Plate Front Raise 3 + 1
- Seated Lateral Raise düşük kilo 100 tekrar
- 10 dk bisiklet
- Dumbell lunge 5 set
- Dumbell deadlift 5 set
- split squat 3 x 3
- leg ext 3 set
- leg press calf 5 set (normal leg press yok, hoca gerek yok dedi !! )
- dumbell calf 5 x 5
- Decline Dumbell Benc Press 5 set
- Chest Press 5 set
- Benc Press 5 set
- Close Arm Pushup 5 set
- Fly Machine 4 set
- One arm ext 3 set
- france triceps 3 set
- Inline skull crusher 4 set
- Rope Pushdown 5 + 1 set
- Standing Dumbell row 4 set
- Barbell Row 5 set