Akademig
Üye
Arkadaşlar merhaba. Kendimden bahsedeyim. İsmim Ayhan, 37 yaşındayım. Mesleğim webtasarımı ve grafikerlik. İstanbul B.evler de yaşıyorum.
Kilom 84, Boyum 1.73..
Freelance olarak çalışıyorum ve mesleğim oldukça hareketsiz. Sabah 6 da yatıyorum öğlen 2-3 gibi uyanıyorum. 1 hafta oldu spora başladım. Spor salonunun hocası klasik sadece başlarken benimle muhattap oldu, onun dışında selam harici bir konuşmamız olmadı.
1 haftadır spor yapıyorum, ama ne yaptığımı inanın bilmiyorum, hocanın da verdiği programdan bihaber olduğunu düşünüyorum. Bana yardımcı olabilir misiniz lütfen. Asıl ve öncelikli hedefim göbeğimden kurtulmak. Önümüzdeki ramazana kadar inşallah spora gitmeyi düşünüyorum. Yaklaşık 8 ay.
Lütfen aşağıdaki soruları bana cevaplar mısınız?
1- Spor öncesi ve sonrası ne yiyip ne içmeliyim?
2- Spor salonunda sırasıyla hangi hareketleri yapmalyım?
3- Haftanın kaç günü spora gitmeliyim?
4- Sabah yatıyorum. Bana zararı dokunmayacak yiyecekleri söyler misiniz?
Kilom 84, Boyum 1.73..
Freelance olarak çalışıyorum ve mesleğim oldukça hareketsiz. Sabah 6 da yatıyorum öğlen 2-3 gibi uyanıyorum. 1 hafta oldu spora başladım. Spor salonunun hocası klasik sadece başlarken benimle muhattap oldu, onun dışında selam harici bir konuşmamız olmadı.
1 haftadır spor yapıyorum, ama ne yaptığımı inanın bilmiyorum, hocanın da verdiği programdan bihaber olduğunu düşünüyorum. Bana yardımcı olabilir misiniz lütfen. Asıl ve öncelikli hedefim göbeğimden kurtulmak. Önümüzdeki ramazana kadar inşallah spora gitmeyi düşünüyorum. Yaklaşık 8 ay.
Lütfen aşağıdaki soruları bana cevaplar mısınız?
1- Spor öncesi ve sonrası ne yiyip ne içmeliyim?
2- Spor salonunda sırasıyla hangi hareketleri yapmalyım?
3- Haftanın kaç günü spora gitmeliyim?
4- Sabah yatıyorum. Bana zararı dokunmayacak yiyecekleri söyler misiniz?