awesome
Üye
merhaba arkadaşlar ben bir kaç ay aralıkla toplam bir senedir body yapmaktayım. ve bu bir sene zarfında sürekli özel salonda hocaların yazdığı programlar ile çalıştım. hareketlerin nasıl yapıldığını, hangi hareketin nereye vurduğunu vb şeylerde eksiğim olmadığı düşünceindeyim. bu yüzden artık özel spor salonunu bırakıp okulun ücretsiz salonunda kendi programımı hazırlayarak çalışmak istiyorum. ama foruma baktığımda ya da başka yerlerde bazı ayrıntılar farkediyorum.mesela göğüste x hreketini yapıyorsan y hareketini yapmayacaksın. ya da biceps çalışısrken şu hareket önce olmalı hareketten sonra şu yapılmalı gibi... sorun da burda başlıyor. hangi bölgeye kaç set kaç tekrar vb ayarlarım ama hareketleri seçerken yukarda bahsettiğim kadar ayrıntılı program oluşturamam. sizce ne yapmalıyım. bu ayrıntı sizce abartı mı yoksa body de ilerlemenin olmazsa olmazlarındanmı? kendi programımı hazırlamalı mı hoca programı illaki şart mı??derdimi umarım anlatabilmişimdir.üşenmeyip okuyan arkadaşlara teşekkürler