Arkadaslar merhaba ben yaklaşik olarak 2 aydir uyguladiğim programimi degiştirdim.
Onceki programimda 2 güne tüm kas gruplarini bölmüşken fakat suanki programimi su sekilde böldüm böldüm, 1. günde gogus bacak 2. günde biceps triceps mide 3. günde ise omuz sirt çalişiyorum. Ve yeni program hakkinda bilgi alabilecegim kimse yok salondaki hocalara pek guvenmiyorum acikcasi, bana yazdiklari..
Yeni programim şu şekilde;
Bench Press
Incline Bench Press
Incline Dumbell Press
Decline Bench Press
Dumbell Fly
Dips ( alt gögüs icin )
Squad
Leg curl
Evet hareketler bu şekilde 3. gündede omuz ve sirt hareketleri var fakat onlarin yeterli oldugunu düşünüyorum. Bu program hakkinda ne düşünüosunuz. Bilgilerinizden faydalanmami saglarsaniz sevinirim. Ve şunuda belirtmek istiyorum HACİM amacli bir program yapmak amacim. 2 ay içinde 5 kilo aldim şuan 70 kiloyum ve boyum 1.80. Ogrenmek istediginiz bilgiler var ise verebilirim. Yardimlar icin tesekkurler şimdiden.
---------- Post added at 00:31 ---------- Previous post was at 00:29 ----------
Buda triceps + biceps programim.
Barbell Curl
Scott Curl
Hummer Curl
Consecration Curl
Dar Bench Press ( Triceps )
Dumbell French Triceps
Dips ( triceps icin )
Cable Triceps
Onceki programimda 2 güne tüm kas gruplarini bölmüşken fakat suanki programimi su sekilde böldüm böldüm, 1. günde gogus bacak 2. günde biceps triceps mide 3. günde ise omuz sirt çalişiyorum. Ve yeni program hakkinda bilgi alabilecegim kimse yok salondaki hocalara pek guvenmiyorum acikcasi, bana yazdiklari..
Yeni programim şu şekilde;
Bench Press
Incline Bench Press
Incline Dumbell Press
Decline Bench Press
Dumbell Fly
Dips ( alt gögüs icin )
Squad
Leg curl
Evet hareketler bu şekilde 3. gündede omuz ve sirt hareketleri var fakat onlarin yeterli oldugunu düşünüyorum. Bu program hakkinda ne düşünüosunuz. Bilgilerinizden faydalanmami saglarsaniz sevinirim. Ve şunuda belirtmek istiyorum HACİM amacli bir program yapmak amacim. 2 ay içinde 5 kilo aldim şuan 70 kiloyum ve boyum 1.80. Ogrenmek istediginiz bilgiler var ise verebilirim. Yardimlar icin tesekkurler şimdiden.
---------- Post added at 00:31 ---------- Previous post was at 00:29 ----------
Buda triceps + biceps programim.
Barbell Curl
Scott Curl
Hummer Curl
Consecration Curl
Dar Bench Press ( Triceps )
Dumbell French Triceps
Dips ( triceps icin )
Cable Triceps