Gangsta19
Üye
Herkese merhabalar,
Spor salonuna başlayalı 4 hafta oldu salondaki hocamın hazırladığı programın ve kendi hazırladığım beslenme programı hakkında sizinde düşüncelerinizi öğrenmek için bu konuyu açtım.
öncelikle kendimden bahsedecek olursam yağlı bir vücuda sahibim
boy: 1.78cm
kilo: 81kg
yağ oranı : %30
hocamın verdiği program 2 ay boyunca aynı program vücudun alışması için
1-30 dk hafif tempolu koşu
2-20 dk bisiklet
3-2x12 Chest Press
4-2x12 Shoulder Press
5-2x12 High Pull
6-2x12
pazartesi ve salı sadece bisiklet ve koşu çarşamba off perşembe cuma tüm hareketleri yapıyorum .
Beslenme ise,
sabah 5 kaşık meyveli müsli ve 1 bardak süt
1 saat sonra 2 yumurta beyazı
ögle yarım tabak pilav veya makarna yanında sebze yemeği artı yogurt
aksam ustu antremandan 1 saat önce bir kutu ton balığı üzerine 1 adet meyve antremandan sonra 150-200 gr lor peyniri
uykudan önce 150-200 gr lor peyniri
amacım yağ yakıp kat kütlesi kazanmak sizce bu programlar istediğime uygun mu başlangıç olarak şimdiden herkese teşekkür ederim.
Spor salonuna başlayalı 4 hafta oldu salondaki hocamın hazırladığı programın ve kendi hazırladığım beslenme programı hakkında sizinde düşüncelerinizi öğrenmek için bu konuyu açtım.
öncelikle kendimden bahsedecek olursam yağlı bir vücuda sahibim
boy: 1.78cm
kilo: 81kg
yağ oranı : %30
hocamın verdiği program 2 ay boyunca aynı program vücudun alışması için
1-30 dk hafif tempolu koşu
2-20 dk bisiklet
3-2x12 Chest Press
4-2x12 Shoulder Press
5-2x12 High Pull
6-2x12
pazartesi ve salı sadece bisiklet ve koşu çarşamba off perşembe cuma tüm hareketleri yapıyorum .
Beslenme ise,
sabah 5 kaşık meyveli müsli ve 1 bardak süt
1 saat sonra 2 yumurta beyazı
ögle yarım tabak pilav veya makarna yanında sebze yemeği artı yogurt
aksam ustu antremandan 1 saat önce bir kutu ton balığı üzerine 1 adet meyve antremandan sonra 150-200 gr lor peyniri
uykudan önce 150-200 gr lor peyniri
amacım yağ yakıp kat kütlesi kazanmak sizce bu programlar istediğime uygun mu başlangıç olarak şimdiden herkese teşekkür ederim.