Program hakkında detaylar Prolar yorumları bekliyorum..

By CrAzY

Üye
P.tesi (Gögüs – Biceps)

Bench Press
IncLine Press
Decline Press
Dambull Fly
Kelebek
Dips

Barbel Curl
Dambull Curl
Concentration Curl

Çarşamba ( Omuz – Bacak)

Sırt Press
Dambull Press
Dambull Yana Açış(Lateral Raise)
Eğilerek Dambull Yana Açış(Aynı b*kun laciverti sadece eğiliyorsun , Side Lateral Raise)

Hack Squat
Leg Extension
Leg Press

Cuma (Sırt -Kanat-Trapez-Triceps)

Lat Sırta Çekiş
Lat Gögüse Çekiş
Rowing
Eğilerek Bar Karna Çekiş
Dambull Rowing
Bar Çeneye Çekiş(Upright Row)
Banane

Lat Triceps
Dambull Enseye (Triceps Extension)
Eğilerek Dambull vuruş(Triceps Kickback)
Dar Tutuş Bench Press

Tam anlamı ile 6 ayım diyebilirim ben bu programı kendim yazdım yerlerini değiştirmek veya cıkarmak eklemek serbest en ideal programı istiyorum Şimdiden teşekkürler

3012inciv4136513.jpg

Son düzenleme:
Vücudun fit bir görünüme sahip olmuş devamını beklerim ama bicepsler zayıf duruyor biceps üzerine yoğunlaşmalısın

Aslında bicepslerim diğerlerine nazaran daha iyi :) sanırım görüşte skntı oldu :) daha değişik pozlar alıp paylaşırım

program iyi gibi falan görünmüyor bana kalırsa hocam.

ben compound hareketlerden sonra izole hareketlere yer verilmesi taraftarıyım.daha iyi randıman alındığını kendim tecrübe de ettim geneli de böyle yapar.yani ne demek istiyorum;

bench pressten sonra fly daha iyi olacaktır başka bir presse geçmeden önce yani şöyle olabilir.

bench press
fly
inline press
decline press
dips
crossover güzel bir kombinasyon olabilir.alt yapın var gibi duruyor bunu kaldırabilirsin diye düşünüyorum.

biceps programında barbell curl ve dumbbell curl gereksiz.ikiside hemen hemen aynı bölgeyi hedef alan hareketler. onun yerine birini çıkarıp yerine hammer curl eklemelisin.yani en azından farklı bölgeyi vuran bir hareket ekle

omuz için iki press girmek gereksiz.bir press gir.haftadan haftaya press türlerini değiştir.adaptasyonu kır.omuzda izole hareketlere ağırlık verilmeli diye düşünüyorum.bir press + artık omuz kütlene,yüklenme oranına göre çeşitli egzersizler ekleyebilirsin.schwarzxll'in konusuna bakarak birşeyler kapabilirsin.

bacak programında kötü.çoğunluğu 3 hareketin ikisi quadriceps izole hareketler.bu kötü birşey değil fakat hiç hamstring veya glute hareketin yok.en önemlisi squat yok.hack squat yerine normal squat ardından leg press,leg ext,leg curl gibi gidebilirsin.sonuç olarak bacağının diğer bölgelerinide çalıştırabilecek hareketler eklemelisin.

gerisi güzel gibi.benim önerilerim bunlar kolay gelsin.

Yorumunuz için teşekkür ederim siz benim programımı düzenleyebilirmisiniz acaba ? :)

eklenecek cıkarılacak temiz bir program istiyorum

Back
Yukarı