Bootex
Üye
Arkadaşlar öncelikle iyi forumlar
Konuyu fazla uzatmadan şçyle bir özetleyeyim . Yaza girmeden önce yaklaşık 1.5 ay 3 beyazı keserek ve haftada 4 gün (en az) 35 dk yürüyüş yaparak 1 ayda yaklaşık 3.5 kg verdim . Yaz gelene kadar bu kilomu korudum ancak yaz gelince bütün büyü bozuldu
kum , su , yemek üçlemesinde yazın sonunu getirirken tartıya çıktığımda o 3 buçuk kiloyu geri aldığımı gördüm 
Bende hırs yaptım ve tekrar kilo vermeye karar verdim ancak bu sefer bırakmayı düşünmüyorum bu yüzden düzenli olacağını düşündüğüm bir spor salonuna yazıldım . Hafif bir diyet ve spor salonunda geçen bir ay sonunda gördüğüm rakamlar beni şaşırttı hocam 1.5 kg kaybımın olduğunu söyledi ve buda açıkçası benim hiç hoşuma gitmedi . Bende hatayı kendimde arayarak bazı şeylerin yanlış olduğu düşüncesindeyim . Uzun lafın kısası karşınızda istekli , azimli ve hedefleri olan bir kardeşiniz var .
*Sizden asıl ricam başlıkta da belirttiğim gibi Güzel bir diyet & beslenme programı ve güzel bir cardio programı . Bu konunun benim durumumda olan bütün kafasında belirsizlikler olan arkadaşlarıma da faydalı bir konu olacağını umuyorum .
Kilo : 88.7
Boy : 1.83
Vücut tipi : Alt taraf hafif endomorf üst taraf yüzme yaptığım için mezomorf .
Kilo alma sebebim : Sporcu bir yapıya sahip yıllarca farklı sporlarla uğraşmış birisiyim . Ancak zamanımızın en büyük sorunlarında olan aşırı ve dengesiz beslenme (Fastfood) den ötürü zamanla işler istediğim gibi yürümedi
Amacım : Fit , sportif ve sağlıklı bir vücuda sahip olmak .
*Yakında vücut ve metobolizma değerlerimide paylaşacağım .
Değerli yorumlarınızı & görüşlerinizi bekliyorum
İyi forumlar thums:

Bende hırs yaptım ve tekrar kilo vermeye karar verdim ancak bu sefer bırakmayı düşünmüyorum bu yüzden düzenli olacağını düşündüğüm bir spor salonuna yazıldım . Hafif bir diyet ve spor salonunda geçen bir ay sonunda gördüğüm rakamlar beni şaşırttı hocam 1.5 kg kaybımın olduğunu söyledi ve buda açıkçası benim hiç hoşuma gitmedi . Bende hatayı kendimde arayarak bazı şeylerin yanlış olduğu düşüncesindeyim . Uzun lafın kısası karşınızda istekli , azimli ve hedefleri olan bir kardeşiniz var .
*Sizden asıl ricam başlıkta da belirttiğim gibi Güzel bir diyet & beslenme programı ve güzel bir cardio programı . Bu konunun benim durumumda olan bütün kafasında belirsizlikler olan arkadaşlarıma da faydalı bir konu olacağını umuyorum .
Kilo : 88.7
Boy : 1.83
Vücut tipi : Alt taraf hafif endomorf üst taraf yüzme yaptığım için mezomorf .
Kilo alma sebebim : Sporcu bir yapıya sahip yıllarca farklı sporlarla uğraşmış birisiyim . Ancak zamanımızın en büyük sorunlarında olan aşırı ve dengesiz beslenme (Fastfood) den ötürü zamanla işler istediğim gibi yürümedi
Amacım : Fit , sportif ve sağlıklı bir vücuda sahip olmak .
*Yakında vücut ve metobolizma değerlerimide paylaşacağım .
Değerli yorumlarınızı & görüşlerinizi bekliyorum

İyi forumlar thums: