Program Değişikliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan raiko
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

raiko

Üye
Merhaba arkadaşlar 56 kg olarak 2 adet dumbell ile çalışmaya başladığım vg maceramda 4.ayı 80 kg(boy 1.75m) ile geride bıraktım. Yalnız son 2 aydır sadece kilo aldığımı düşünüyorum kas olarak pek gelişim olmadı gibi.

Çalışma programım şu şekildeydi
Pazartesi: Göğüs ve pazu
Salı: İp atlama + karın
Çarşamba: Omuz + bacak
Perşembe: İp atlama + karın
Cuma: Kanat + arkakol
Cumartesi pazar: Dinlenme

Salona gidecek durumum olmadığı için program arayışları içerisindeyim. Etrafımda bu sporla uğraşan tanıdıklarım her kas grubunu haftada 2 kere çalıştırmamı tavsiye ediyorlar.

3 yıldır vg ile uğraşan bir arkadaşım şu programı tavsiye etti
Pazartesi: Göğüs + pazu
Salı: Kanat + arkakol + karın
Çarşamba: Omuz + bacak
Perşembe: Göğüs + pazu + karın
Cuma: Kanat + arkakol
Cumartesi: Omuz + bacak + karın
Pazar: Dinlenme

Bu programı profesyonel birinden almadığım için sorma ihtiyacı duydum sizce bu program uygun mudur? Ek olarak spora başladığımdan beri hardline pro gainerdan başka supplement(bu da bitmek üzre) kullanmadım. Protein tozu kullanmama gerek var mı?

Cevaplayan ve yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara şimdiden tşkler.

daha bu sporda yenısın 2. proğram ağır tavsiye etmem girme onun yeırıne 1 proğram ıyı
proteın tozu kullansan iyi olur ama beslenmen de iyi olması lazım proğramın iyi ama yaptığın hareketler neler ve beslenmenı yazsan sorun cozulur ama
birde su var ev salonun yerını tutmaz

en az 1gun calıs 1 gun dinlen
Pazu haftada 1 yeter

Her bölgeyi haftada 1 hakkını vererek basmanı tavsiye ederim.

Arkadaşlar değerli yorumlarınız için çok çok tşk ediyorum. Bugün salona yazıldım imkanları zorlayarak(işten izin alıp erken çıkmam gerekse de). Evde çalışmak bir noktadan sonra sıkıyor. Ayrıca protein tozu olarak bsn syntha-6 veya optimum whey gold almamı önerdiler, birde şöyle bir program çıkardı hocam.

1.Gün-1.Chest + Triceps
2.Gün-2.Shoulder + Legs
3.Gün-3.Rest
4.Gün-4.Back + Biceps
5.Gün-5.Cardio + Abs
6.Gün-6.Rest
7.Gün-1.Gün tekrar

Son düzenleme:
Back
Yukarı