Merhaba arkadaşlar 56 kg olarak 2 adet dumbell ile çalışmaya başladığım vg maceramda 4.ayı 80 kg(boy 1.75m) ile geride bıraktım. Yalnız son 2 aydır sadece kilo aldığımı düşünüyorum kas olarak pek gelişim olmadı gibi.
Çalışma programım şu şekildeydi
Pazartesi: Göğüs ve pazu
Salı: İp atlama + karın
Çarşamba: Omuz + bacak
Perşembe: İp atlama + karın
Cuma: Kanat + arkakol
Cumartesi pazar: Dinlenme
Salona gidecek durumum olmadığı için program arayışları içerisindeyim. Etrafımda bu sporla uğraşan tanıdıklarım her kas grubunu haftada 2 kere çalıştırmamı tavsiye ediyorlar.
3 yıldır vg ile uğraşan bir arkadaşım şu programı tavsiye etti
Pazartesi: Göğüs + pazu
Salı: Kanat + arkakol + karın
Perşembe: Göğüs + pazu + karın
Cumartesi: Omuz + bacak + karın
Pazar: Dinlenme
Bu programı profesyonel birinden almadığım için sorma ihtiyacı duydum sizce bu program uygun mudur? Ek olarak spora başladığımdan beri hardline pro gainerdan başka supplement(bu da bitmek üzre) kullanmadım. Protein tozu kullanmama gerek var mı?
Cevaplayan ve yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara şimdiden tşkler.
Çalışma programım şu şekildeydi
Pazartesi: Göğüs ve pazu
Salı: İp atlama + karın
Perşembe: İp atlama + karın
Cumartesi pazar: Dinlenme
Salona gidecek durumum olmadığı için program arayışları içerisindeyim. Etrafımda bu sporla uğraşan tanıdıklarım her kas grubunu haftada 2 kere çalıştırmamı tavsiye ediyorlar.
3 yıldır vg ile uğraşan bir arkadaşım şu programı tavsiye etti
Pazartesi: Göğüs + pazu
Salı: Kanat + arkakol + karın
Perşembe: Göğüs + pazu + karın
Cumartesi: Omuz + bacak + karın
Pazar: Dinlenme
Bu programı profesyonel birinden almadığım için sorma ihtiyacı duydum sizce bu program uygun mudur? Ek olarak spora başladığımdan beri hardline pro gainerdan başka supplement(bu da bitmek üzre) kullanmadım. Protein tozu kullanmama gerek var mı?
Cevaplayan ve yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara şimdiden tşkler.