program değişikliği yapıyorum, yorumlarınıza ihtiyacım var...

şu şekilde bir programa başlayacağım önümüzdeki hafta...

pazartesi: off
salı: kol + omuz + iç bilek/kol
çarşamba: göğüs + triceps
perşembe: kol + omuz + dış bilek/kol
cuma: off
cumartesi: sırt + bacak + triceps + mide (salon günü)
pazar: göğüs + trapez

şunu açıklayayım, salona gitmeyi uzun vadeli sürdüremediğim için evde çalışıyorum. sırt ve bacak evde tam verimli çalışamıyorum, o tip zor olanları cumartesiye koydum, haftada 1 gün salona gidiyorum sadece... program yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi buna göre yapabilirseniz sevinirim...

elimden geldiğince kendime uygun böldüm, gözünüze çarpan hataları, ekleme ve çıkarmaları paylaşabilirseniz çok sevinirim...

off günlerimi iş yoğunluğuna göre ayarladım, o günler geç geliyorum...

Çok fazla yanlış şey var.
Triceps ya da omuz çalışıldığı günün hemen ertesi günü göğüs çalışılmaz diye düşünüyorum.
Ayrıca göğüs ile triceps in aynı gün olması ne kadar doğru ona da sen karar ver.
Kol derken hangi bölge olduğunu anlayamadım.
Kesinlikle yeniden gözden geçirilmeye ihtiyacı var bu programın.
Başarılar.

Çok fazla yanlış şey var.
Triceps ya da omuz çalışıldığı günün hemen ertesi günü göğüs çalışılmaz diye düşünüyorum.
Ayrıca göğüs ile triceps in aynı gün olması ne kadar doğru ona da sen karar ver.
Kol derken hangi bölge olduğunu anlayamadım.
Kesinlikle yeniden gözden geçirilmeye ihtiyacı var bu programın.
Başarılar.

aşağı tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık gibi bir durum var açıkcası :) off günleri ve salona gitme gününü değiştirmeden anca bu şekilde yapabildim... aslında evde yaptığım için salona göre limitleri zorlama bir kademe altta oluyor, bench press falan limitlerde gezemiyorsun, bu sebeple sanki işe yarar gibi geliyor program bana. yapmaya başlayınca bir kaç rötüş yapılır illaki

Program yanlış olmuş
Şunlara dikjat et
Bacağa önem ver
Karnı aksatma
Kaslara dinlenmeleri için en az bir gün zaman ver
Triecpsle göğüs çalışma günlerinin arasanı en az 2_3 koy

pazartesi: göğüs + trapez
salı: kol + omuz + iç bilek/kol
çarşamba: bacak + triceps + mide
perşembe: göğüs + trapez
cuma: kol + omuz + dış bilek/kol
cumartesi: sırt + bacak + triceps + mide (salon günü)
pazar: off

şöyle değiştirdim yorumlarınızın üstüne
mecburen off günlerim falan uymuyor bana
zorluyacagım bakalım uygulayamazsam bakarım bir yoluna...

bu programa göre değişiklik önerilerinize açığım

Kol derken bütün bölgeyi kastediyorsun sanırım neden haftada 2 3 kere çalıştırma ihtiyacı hissediyorsun ki,
Diğer bölgeler de hem biceps hem triceps zaten yoruluyor.bu kas gruplarına bu kadar stres çok değil mi?
Yine de sen bilirsin.

Back
Yukarı