Program-Beslenme-Supplement Yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 4o4
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

4o4

Üye
Merhaba 22 yaşındayım spora başlayalı 4 ay oldu.. program ve beslenmem hakkında önerilerinizi ve eleştirilerinizi bekliyorum dikkate alıp benim için en idealine karar vermek istiyorum.. ek besin de almak istiyorum bu konuda da marka ve model önerilerinizi bekliyorum...

boy : 171 cm
kilo : 71kg
omuz : 118
göğüs : 100
kol : 33
bel : 87
vucudum yağlı...

Programım
1.gün
bench press - 10-10-8-8
pecfly 3x10
cable gross 3x10
dumbell deltoid pres 10-10-8-8
upright rowing 4x8
sitting bend-over lateral 3x10

2.gün
Zn Barbel Curl 10-10-8-8
Cable Hammer Curl 4x8
Cons Curl 3x12
Close Griph Bench Press 10-10-8-8
Lying French Pres 4x8
One Arm Rev. Pushdown 3x12

3.gün
Hack squat 12-10-8-8
Leg Curl 4x8
Calf Raises 4x15
Pulldown ( göğüse ) 12-10-8-8
Rev. Long Polly 4x8
mk. plover 3x10

her antrenmandan sonra
situp 3x50
hiperextension 3x40

beslenme programım hakkında önerilerinizi ve protein tozu amino asit kreatin alacağım marka model önerilerinizi bekliyorum çok teşekkür ederim..

6 aydan önce ek besine yönelmemenizi tavsiye ederim.Beslenme programınızı paylaşırsanız.Üstüne yorumda bulunabiliriz.

beslenme programım yok salondan verdiler ama uymuyorum.. sadece şunu söyliyim çok abartılı yiyorum protein alcam diye dünyanın yağını da almış oluyorum.. o yüzden protein tozu ve amino alıyım diyorum boşuna yağlı yemek zorunda kalmam karbonhidratı normal besinlerden alırım

Yağ yakma amacınız varsa tekrar sayılarınız az geldi bana.Hacim programı gibi olmuş tekrarlar. 12 tekrarın altına düşmemenizi öneririm daha fazla yağ yakımı için.Omuz bölgesi yüksek stresi seven bir bölge olduğu için tekrarları daha da artırmalısınız.

beslenme programım yok salondan verdiler ama uymuyorum.. sadece şunu söyliyim çok abartılı yiyorum protein alcam diye dünyanın yağını da almış oluyorum.. o yüzden protein tozu ve amino alıyım diyorum boşuna yağlı yemek zorunda kalmam karbonhidratı normal besinlerden alırım

Salondan vermişler zaten bir program.O programı paylaşırsanız daha iyi olur.Ayrıca biraz araştırma ile gereksiz yağ fazla almadan iyi bir protein beslenmesi sağlanabilir.

benim yağlarımla bir sıkıntım yok.. zaten genel olarak yağlı değilimki sadece göbek ve çevresi yağlı bunun için mekik ters mekik ve yan esneme yapıyorum.. benim hayvan gibi kas yapmam lazım bunun için program beslenme ve supplement konusunda yardımcı olun...

benim yağlarımla bir sıkıntım yok.. zaten genel olarak yağlı değilimki sadece göbek ve çevresi yağlı bunun için mekik ters mekik ve yan esneme yapıyorum.. benim hayvan gibi kas yapmam lazım bunun için program beslenme ve supplement konusunda yardımcı olun...

Hayvan gibi kas yapman konusunda basarilar diliyorum.

Back
Yukarı