Program önerisi

Beyler 16 yaşindayim 170 boyum 60 kiloyum
haftada 3 gün yüzmeye gidicem bunun dişinda ip atlama barfiks koşu bandi ve dumbellarla nasil bir çalişma programi uygulamaliyim fit hafif kasli ve yağsiz bir vücut için

yapacağim hareketler boy uzamasina engel olmasin çünkü yüzmeye arti olarak boy uzamasi için gidiyorum

forumda dambıll ıle calısma programlarına göz at

barfıks sınav mekık bunları yapman boyuna engel olmaz.

amacın kılo vermekse 30 dk uzerı yap ama sanırım amacın kılo vermek degıl
ısınma amaclı ıse 5-15 dk arası yapabılırsın zararı olmaz

Lütfen kurallara tekrar göz atınız. Aynı kural ihlalinden dolayı bu 2. ve son uyarıdır!
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/forumda-mesaj-yazma-ve-t-t21377.html

Mesaj Yazmada Yapılan İhaller:
Bunlara kısaca forumu katleden ,okumayı sabote eden yazım hataları diyebiliriz..

Tümü büyük harf ile yazmak
"BU AY DİYETE BAŞLAYACAĞIM" gibi

Mesajın tamamını bold,italik ya da altı çizgili yapmak
"Bu ay diyete başlayacağım" , "Bu ay diyete başlayacağım" , "Bu ay diyete başlayacağım"
(Sadece vurgulamak istediğiniz bölümlerde metin şekillendiricileri kullanın)

Mesajın tamamını renkli yapmak.....................

169 cm boyum 60 da kilom var ama vücudum biraz yağlı amacım bu yağları eritip hafif kaslı fit bir vücuda sahip olmak
yalnız ilk yüzme ondan sonra dumbell ve şınav mekik vs yoksa tam tersi mi
birde yüzmeye gitmediğim günler ne kadar ip ve koşu bandında koşu olmalı ve yine önce kardiyo mu ağırlıkmı artı olarak kardiyodan sonra çok acıkıyorum neler yemeliyim

Bana kalırsa kardio günleri ile ağırlık günlerini ayır illa aynı gün çalışıcaksan önce kardio ardından ağırlık çalışabilirsin antreman bitiminde pritein çok içeren besinler ye tavuk balık et gibi yanında makarna pilav size kalmış

Bana kalırsa kardio günleri ile ağırlık günlerini ayır illa aynı gün çalışıcaksan önce kardio ardından ağırlık çalışabilirsin antreman bitiminde pritein çok içeren besinler ye tavuk balık et gibi yanında makarna pilav size kalmış
peki günde kaç dakika hangisinden yapmalıyım yüzme iki gün geri kalan boy ve kiloma ve amcıma göre kaç gün kaçar dakka ip atlama koşu dumbell kaç set kaç tekrar falan böyle bir program yazabilirmisiniz

Back
Yukarı