Merhaba arkadaşlar
2gün önce Spor salonuna başladım
salondaki hoca Tahminim fazla bilgili birisi değil yada uğraşmak istemiyor onun için size sorularım olucak
2gündür Kardiyo yapıyorum
koşu bandında 20dakika 6-7km/h hızla Hızlı adımlarla yürüyorum (koşu bandından birden inince 10-20 saniye Başım dönüyor sanki dururken yürüyormuşum gibi oluyor
sonra düzeliyor bu normalmi acaba?)
10dakika kros yapıyorum
15dakika da bisiklet
ayrıca sabahları 20-25 mekik ve ancak 2-3 şınav çekebiliyorum

Beslenme olarak;
ekmek-hamur-şeker-tuz bunları tüketmiyorum ve az yemek yiyerek Bol bol meyve yiyorum
1.95 boyunda------119 kilo----omuz çevrem 128----bel çevrem 114----kol çevresi 38--yaşım 17
Arkadaşlar kardiyo programı yeterlimi
daha genel vücut çalışmaya başlamadım sadece kardiyo yapıyorum bu sizce yeterlimi
Önerilerinizi bekliyorum
2gün önce Spor salonuna başladım
salondaki hoca Tahminim fazla bilgili birisi değil yada uğraşmak istemiyor onun için size sorularım olucak

2gündür Kardiyo yapıyorum
koşu bandında 20dakika 6-7km/h hızla Hızlı adımlarla yürüyorum (koşu bandından birden inince 10-20 saniye Başım dönüyor sanki dururken yürüyormuşum gibi oluyor

10dakika kros yapıyorum
15dakika da bisiklet
ayrıca sabahları 20-25 mekik ve ancak 2-3 şınav çekebiliyorum

Beslenme olarak;
ekmek-hamur-şeker-tuz bunları tüketmiyorum ve az yemek yiyerek Bol bol meyve yiyorum
1.95 boyunda------119 kilo----omuz çevrem 128----bel çevrem 114----kol çevresi 38--yaşım 17
Arkadaşlar kardiyo programı yeterlimi
daha genel vücut çalışmaya başlamadım sadece kardiyo yapıyorum bu sizce yeterlimi
Önerilerinizi bekliyorum