İyi geceler bodyforumtr ahalisi. Direk konuya giriyorum. 17 yaşına yeni girdim daha önceden 1-2 ay VG'yle uğraşmıştım. 3 gün önce salona yazıldım ve antrenörüm vücut ölçülerimi alarak bana bir program hazırladı. (Boy 183, kilo 62....) Fakat ben bu programın biraz yetersiz olduğunu düşünüyorum.
Leg Extension
Leg Curl Lying
Cable Lat Pulldown
Lever Chest Press
Shoulder Press
Lever Preacher Curl
Lever Triceps Extension
Crunch on Mat 3/15
Hareketlerin her biri 3set/12tekrar (10kg) olarak yazılmış. Haftada minimum 3 maksimum 4 gün bu programı uygulamam gerektiği söylendi. Benim isteğim buradaki hocalarımdan bir öneri. Kilo almak ve aynı zamanda biraz da olsa hacimlenmek istiyorum. Antrenörlerimin dediğine göre vücudum VG'ye çoğu kişiden daha müsait sadece biraz kilo alırsam her şey güzel olacak. Bana öneride bulunabilcek, program hakkında görüşlerini söyleyebilcek veya ekleme yapabilecek varsa çok sevinirim. Teşekkürler
Leg Extension
Leg Curl Lying
Cable Lat Pulldown
Lever Chest Press
Shoulder Press
Lever Preacher Curl
Lever Triceps Extension
Crunch on Mat 3/15
Hareketlerin her biri 3set/12tekrar (10kg) olarak yazılmış. Haftada minimum 3 maksimum 4 gün bu programı uygulamam gerektiği söylendi. Benim isteğim buradaki hocalarımdan bir öneri. Kilo almak ve aynı zamanda biraz da olsa hacimlenmek istiyorum. Antrenörlerimin dediğine göre vücudum VG'ye çoğu kişiden daha müsait sadece biraz kilo alırsam her şey güzel olacak. Bana öneride bulunabilcek, program hakkında görüşlerini söyleyebilcek veya ekleme yapabilecek varsa çok sevinirim. Teşekkürler