merhaba arkadaşlar tartı ile başım dertte 1 yıldır spor yapıyorum agarlık antremanına girdikten sonra kilom 90 oldu iki aydır yeni bir spor salonundayım her ay ölçüm alınıyor iki ayda kilom 90 dan 88 inmiş ancak.ama yag oranım iki ayda 28 den 22 geldi belim 100 cm den 90 geldi boyum 1,80 yaş 25 supplement olarak zero shot,cla,bsn syntha 6 kullanıyorum ve iyi bir diyet uyguluyorum diyebilirim.haftada 5 gün antremanım var carşamba ve pazar dinleniyorum.1.gün omuz 2.gün kanat 3.gün bacak 4.gün gögüs 5.gün ön ve arka kol her anremandan sonra mekik,ters mekik,sopa ile yana ezme,sopasız yana ezme,sopa ile twist ,makine ile twister,15 dk bisiklet 20 dk koşu bandı.benim yaptıgım bir hatamı var arkadaşlar?yani kilom boyuma göre 80 falan olsun istiyorum.yanlışmı düşünüyorum?antremanlarımı çok sıkı tutuyorum diette olmama rahmen enerjimi sonuna kadar harcıyorum.günde dört ögün yemek yiyorum şeker tuz ve ekmek asla kullanmıyorum.sabah protein agarlıklı besleniyorum sade nescafe bazende prinç lapası.antremandan sonra ise 1 saat hiç birşey almıyorum bir ögün meyve ve sonra akşam yemegi ile günü bitiriyorum bol su eksik olmuyor.Arkadaşlar yorum belirtirseniz çok sevinirim saygılar...kafa_