Programıma Yorum Hoca Kafamı Karıştırdı :)

1.GÜN

BENCH PRESS 3x10

PECTORAL FLY 3x12 (MAKİNE)

BENCH İNC DUM PRESS 3x10

ALT CURL 3x10

SCOTT CURL 3x10

BARBELL CURL 3x10

SIRT

LETPULL DOWN 3x12

SEATED ROV MAC 3x12

CLOSE GRİP REVERSE

2.GÜN

SHOULDERS PRESS 3x10

SİDE LETERAL RAİSES 3x10

ARNOLD PRESS 3x10

TRİCEPS

PUSH DOWN 3x10

ONE ARM SEATED TRİ 3x10

BENCH DİPS 3x10

BACAK

LEG EXT 3x15
LEG PRESS 3x15
LEG PRESS TOPUKLA 3x15
LEG CALF PARMAK UCU 3x15

BENİM PROGRAMIM 2 GÜN CALISIP 1 GUN OFF YAPARAK DEVAM EDİYOR.

1.85 BOY KİLOM 69 VUCUT YAĞ ORANIM %8 ANCAK SANKİ %8 GÖBEKTE TOPLANMIŞ .

HERGÜN CARDİO YAPMAYA BAŞLADIM GÖBEK SEVDAM YÜZÜNDEN. PROTEİN AĞIRLIKLI BESLENMEYE CALISIYORUM. ANNEM DİYETİSYEN BİR PROGRAM VERDİ. YAĞI KESTİM.ŞEKERİ DEÖYLE

YORUM BEKLİYORUM DEĞERLİ ARKADAŞLARIMDAN

SON OLARAKTA KARIN.ANCAK CALISMIYORUM ÖNCE GÖBEĞİ ERİTMEM LAZIM 1 HAFTA CALISTIM KARNIM DAHADA ŞİŞTİ.

CRUNCH , CROSS CRUNCH, ÇAPRAZ CRUNCH, LEG RAİSE, ABDOMİNAL CRUNCH, SİDEBAND HYPER EX

ANCAK SUNU SÖYLEMEMDE FAYDA VAR HACİM YAPMAK İSTEMİYORUM BELLİ BÖLGELER HARİCİNDE.CUNKU MESLEGİM BUNU KALDIRMAZ. OKULDAN ATILMAMA SEBEP OLUR.BELKİ BEN SİSTEMİ BİLEMİYORUM.YARDIMCI OLABILIRSENIZ SEVİNİRİM.

Son düzenleme:
mesleğin neki atılmana sebeb oluyor afro-amerikan filmlerinde somalili rolündemisin :)

beslenmene tavsiyeye gerek yok zaten annen bir uzman o vermiştir sana en uygun olanı

programda klasık yenı baslayan programı

konservatuar öğrencisi tiyatro oyunculuk ile uğrasan biri olarak.:) sen kalk hacimli hacimli III.richard oyna :) adamı atarlar hocam okuldan

yorumuna teşekkür ederim. cardio hakkında kalp hızımız neolmalı onu çözmüş değilim. hangi aralıklarda yağ yakar vucud. birde zayıfım ancak şekilsiz değil vucudum cardiyo sıkıntı yaratırmı göbek eritiyim derken

genel formul 220-yaş X %60-70 arası
Yani 20 yaşında birisi için 220-20 = 200
200x%60 = 120 200x%70=140
120-140 arası değerler olması gerekir.

1 hafta karın çalışıp şiştiğini söylemen bana göre biraz psikolojik :)

1.85 boya 69 kilo yerine 80 civarı kilo çok daha güzel durur bence görsel olarak :) Benim boyum da 1.85,kilom 82 şu an,hala kastan kilo almaya çalışıyorum boyuma göre kilomu yeterli bulmuyorum :)

aslında sunu soylıyım biz okulda her jhafta studyo derslerimiz var dans ve diyafram şişirme teknik dersimizde . full karın calıstıgımız için yeni karın çalışan biri değilim. 1 sene içinde yapmıştım ancak 1 haftada çok yüklendim. tabi dedigin gibide olabilir. teşekkür ederim.

bu hafta protein tozu alıcam. muschletech whey protein öneriyormusunuz ??

Back
Yukarı