avengeren
Üye
Programım
1. gün (Pazartesi) > Biceps (ön kol)
2. gün (Salı) > Göğüs
3. gün (Çarşamba) > Triceps (arka kol)
4. gün (Perşembe) > Sırt
5. gün (Cuma) > Omuz
Hergün 5-10 dk koşuyorum ve çok ter atan biriyim 5 dk bile ter atmama yetiyor. Ve hergün 50 mekik çekiyorum.
Beslenme
Sabah: Mısır gevreği
Öğle: Mısır gevreği
Akşam: Annem ne yaptıysa
(Dengeli beslenerek)
Ayrıca hergün antremandan sonra protein olarak 1-2 yumurta veya yoğurt yiyorum. Günde 1 bardak yeşil çay içiyorum. Akşamları yatmadan süt içiyorum.
1 ay önceki ölçülerim
Boy: 1.73
Kilo: 73
Göğüs: 92 cm
Kol: 32 cm
Şu anki ölçülerim
Kilo: 70
Göğüs: 92.5 cm
-Programım bu şekilde. Sizce doğru mu bu program ?
-2 aydır body yapıyorum.
-Geçen sene bir ara 86 kg ye bile çıkmıştım. Şimdiye kadar aşırı diyet yapmadan dengeli beslenerek ve beyaz ekmeği kesip diğer ekmek çeşitlerini(kepek, çavdar, tam buğday vb.) az tüketerek 70 kg ye indim.
-Kilo verirken hiç spor yapmadım.
-Çoğu herkes kilomun iyi olduğunu söyliyecek ben de öyle düşünüyorum fakat kilo verirken spor yapmadığım için biraz yağ var ve bacaklarım biraz kalın.
-Bu yüzden kilo yağ yakmak istiyorum.
-Günde 10 dk koşarak rahat ter atıyorum. Sizce bu yeterli mi ?
-Ölçülerime bakarsanız belim 1 ayda 6 cm inceldi. Bu normal mi yoksa ölçü alırken bir yanlışlık olmuş olabilir mi ?
1. gün (Pazartesi) > Biceps (ön kol)
2. gün (Salı) > Göğüs
3. gün (Çarşamba) > Triceps (arka kol)
4. gün (Perşembe) > Sırt
5. gün (Cuma) > Omuz
Hergün 5-10 dk koşuyorum ve çok ter atan biriyim 5 dk bile ter atmama yetiyor. Ve hergün 50 mekik çekiyorum.
Beslenme
Sabah: Mısır gevreği
Öğle: Mısır gevreği
Akşam: Annem ne yaptıysa

Ayrıca hergün antremandan sonra protein olarak 1-2 yumurta veya yoğurt yiyorum. Günde 1 bardak yeşil çay içiyorum. Akşamları yatmadan süt içiyorum.
1 ay önceki ölçülerim
Kilo: 73
Göğüs: 92 cm
Şu anki ölçülerim
Kilo: 70
Göğüs: 92.5 cm
-Programım bu şekilde. Sizce doğru mu bu program ?
-2 aydır body yapıyorum.
-Geçen sene bir ara 86 kg ye bile çıkmıştım. Şimdiye kadar aşırı diyet yapmadan dengeli beslenerek ve beyaz ekmeği kesip diğer ekmek çeşitlerini(kepek, çavdar, tam buğday vb.) az tüketerek 70 kg ye indim.
-Kilo verirken hiç spor yapmadım.
-Çoğu herkes kilomun iyi olduğunu söyliyecek ben de öyle düşünüyorum fakat kilo verirken spor yapmadığım için biraz yağ var ve bacaklarım biraz kalın.
-Bu yüzden kilo yağ yakmak istiyorum.
-Günde 10 dk koşarak rahat ter atıyorum. Sizce bu yeterli mi ?
-Ölçülerime bakarsanız belim 1 ayda 6 cm inceldi. Bu normal mi yoksa ölçü alırken bir yanlışlık olmuş olabilir mi ?