Sorun nerde onu da söylersen daha yardımcı olabilirsinbeslenmende sorun var
Sorun nerde onu da söylersen daha yardımcı olabilirsin
Açıkçası yanlış anlamışım bana söylediğini zannettim bu kadar terslenecek bir durum yok kusura bakmaBir dahakine daha iyi kahinlik yaparım.
Akıl var mantık var. Kilo almaya çalışan bir insan antrenman yapıp kilo alamıyorsa üç sorun olabilir;
1- Beslenmesi yetersizdir, mikro ve makrolar + kalori tutmuyordur veya makroları aldığı gıdalar boktandır o yüzden kilo alamıyordur yediği gibi çıkarıyordur.
2- Hormonal sorun vardır.
3- Sindirim sisteminde sorun vardır.
Bütün antrenman ve beslenme düzeni tamam olsa, o zaman hormonlara, kan değerlerine ve kan şekeri&insülin sistemine bakılır.
Başka sorun aklına geliyor ise sen yaz?
Adam kaç kalori alıyor makrosu nedir, besinler nelerdir, belki adamın mikro eksiği (örn; iyot örn; demir) var o yüzden kilo alamıyor belli mi olur? onun ayrıntısını neremden tahmin edip yazayım?
beslenme iyi aslında yumurta yulaf ezmesi kırmızı et beyaz et yanı olabıldıgınce dikkat edyorum ama dedıgın gıbı gunde 4 defa tuvalete cıkıyorum cok yiyince belkide sıkıntım vucut kabul etmıyo bu kadar besını[DOUBLEPOST=1476771702][/DOUBLEPOST]sabah kahvaltım : 50 gr yulaf ezmesı , 50 gr lor peynırı, 5 yumurta 1 i tam , 20 gr saralle 20 gr fıstık ezmesiBir dahakine daha iyi kahinlik yaparım.
Akıl var mantık var. Kilo almaya çalışan bir insan antrenman yapıp kilo alamıyorsa üç sorun olabilir;
1- Beslenmesi yetersizdir, mikro ve makrolar + kalori tutmuyordur veya makroları aldığı gıdalar boktandır o yüzden kilo alamıyordur yediği gibi çıkarıyordur.
2- Hormonal sorun vardır.
3- Sindirim sisteminde sorun vardır.
Bütün antrenman ve beslenme düzeni tamam olsa, o zaman hormonlara, kan değerlerine ve kan şekeri&insülin sistemine bakılır.
Başka sorun aklına geliyor ise sen yaz?
Adam kaç kalori alıyor makrosu nedir, besinler nelerdir, belki adamın mikro eksiği (örn; iyot örn; demir) var o yüzden kilo alamıyor belli mi olur? onun ayrıntısını neremden tahmin edip yazayım?
Yahu vücudun besini kabul etmiş ki öyle çıkıyor, kabul etmese kusarak çıkartırdıngunde 4 defa tuvalete cıkıyorum cok yiyince belkide sıkıntım vucut kabul etmıyo bu kadar besını
beslenme iyi aslında yumurta yulaf ezmesi kırmızı et beyaz et yanı olabıldıgınce dikkat edyorum ama dedıgın gıbı gunde 4 defa tuvalete cıkıyorum cok yiyince belkide sıkıntım vucut kabul etmıyo bu kadar besını[DOUBLEPOST=1476771702][/DOUBLEPOST]sabah kahvaltım : 50 gr yulaf ezmesı , 50 gr lor peynırı, 5 yumurta 1 i tam , 20 gr saralle 20 gr fıstık ezmesi
öğle yemeğim : 200 gr pirinç(makarna), 200 gr et kırmızı yada beyaz yoğurt 1 kase
ara öğün : 250 ml süt, 1 tane yumurta tam, muz, ceviz,fındık
akşam : 200 gr pirinç (makarna) 150 gr et kırmızı yada beyaz
akşam yatmadan : 4 tane yumurta 1 i tam 50 gr yulaf ezmesi, lor peyniri 50 gr
öğünlerim bu şekilde bazen ana öğünler değişiyor