Kardeşim 6 gün antrenmanda sıkıntı yok ne olimpiasından bahsediyosun . Adam bölüm bölüm çalışıyo vücudu mesela pazartesi göğüs çalışıyo ertesi gün mesela sırt sonraki gün omuz bak noldu 2 gün göğüs için dinlenme gelişme süresi doğdu. Kol için haftada 1 günde olur 2 günde ben kendim 2 gün yapıyorum şuan biceps antrenman günleri arasında mesela 2 gün aralık bırakıncagayet dinlenmiş oluyo . Zaten göğüs 2 günde dinlenir , kol 1 gğnde bacakta 3 günde2 gün bicepsede gerek yok bikere zaten 6 gün çalışman çok çok yanlış(mr.olympia'ya hazırlanmıyorsan tabiki).Kaslar hangi ara gelişecek yani.Bu programla deil gelişme gerileme yaşarsın.Bu arada squat,deadlift diye bir program yok onlar compound harekettir.Sana tavsiyem haftada 4 gün çalış yeterli.Her kas grubunu haftada 1 kez çalıştır.Ama hakkını vererek çalıştır ilerlemeyi göreceksin.Başarılar![]()
Sen bunun kanısına nerden vardın acaba bu adam sonuçta profesyonel değil sen şu mantığa getiriyosun olayı 2-3 günde bir göğüs çalışırım gibi olay benim dediğim olay bundan farklı tamamen off day diyorum (hiçbir ağırlık aktivitesinde bulunmayacak) bu adam 6 gün çalışıcak ne ara dinlenicek böyle devam ederse dahada geriye sarar.Çok çalışmak çok kas anlamına gelmiyor yani.Küre giriyorsa isterse günde çift idman yapsın problem yokKardeşim 6 gün antrenmanda sıkıntı yok ne olimpiasından bahsediyosun . Adam bölüm bölüm çalışıyo vücudu mesela pazartesi göğüs çalışıyo ertesi gün mesela sırt sonraki gün omuz bak noldu 2 gün göğüs için dinlenme gelişme süresi doğdu. Kol için haftada 1 günde olur 2 günde ben kendim 2 gün yapıyorum şuan biceps antrenman günleri arasında mesela 2 gün aralık bırakıncagayet dinlenmiş oluyo . Zaten göğüs 2 günde dinlenir , kol 1 gğnde bacakta 3 günde
Çok çalışmak kas anlamına gelmiyo ne genç . Haftada 2 gün göğüs , 2 gün biceps girebilir kalan bölgeleri de birer gün girebilir bunda sıkıntı nerde bölge bölge çalışırken bi bölgeyi idman yaparsın sen mesela iki gün dinlenirken o iki günlük arada farklı 2 bölgeyi çalışabilirsin . Sen nabıyon 3gün mü haftada idmanSen bunun kanısına nerden vardın acaba bu adam sonuçta profesyonel değil sen şu mantığa getiriyosun olayı 2-3 günde bir göğüs çalışırım gibi olay benim dediğim olay bundan farklı tamamen off day diyorum (hiçbir ağırlık aktivitesinde bulunmayacak) bu adam 6 gün çalışıcak ne ara dinlenicek böyle devam ederse dahada geriye sarar.Çok çalışmak çok kas anlamına gelmiyor yani.Küre giriyorsa isterse günde çift idman yapsın problem yok![]()
Hocam sen beni yanlış anladın ben adama 2 gün göğüs giremezsin 2 gün biceps giremezsin diye bir şey demiyorum.Ozaman günde çift idman haftada 6 gün çalışsın 1-2 yıla arnold olurÇok çalışmak kas anlamına gelmiyo ne genç . Haftada 2 gün göğüs , 2 gün biceps girebilir kalan bölgeleri de birer gün girebilir bunda sıkıntı nerde bölge bölge çalışırken bi bölgeyi idman yaparsın sen mesela iki gün dinlenirken o iki günlük arada farklı 2 bölgeyi çalışabilirsin . Sen nabıyon 3gün mü haftada idman
G
Kardeşim bende haftada bi gün göğüs bigün biceps yapıyodum yavaş gelişiyo 1.80 boy 68kiloyum yağ olmadığı için vücudumda iri durmuyo göğüsler bu açıdan haftada 2 gün göğüs girmeye çalışıyorum . Bicepsye önemli bi kad grubu görüntü için odan 2 gün giriyorum rich piana mı ne var ondan böyle görmüştüm mantıklı geldi .Hocam sen beni yanlış anladın ben adama 2 gün göğüs giremezsin 2 gün biceps giremezsin diye bir şey demiyorum.Ozaman günde çift idman haftada 6 gün çalışsın 1-2 yıla arnold olur.Ozaman bacağıda haftada 2 gün girsin Simeon Panda öyle yapıyor mesela ?.Haftada 2 gün göğüs,bicepse gerek yok.Bu adamın beslenmesi,uykusu dört dörtlük ise uygulasın bu programı birşey demiyorum.
Rich piana dediğin adam kür banyosu yapmış biriKardeşim bende haftada bi gün göğüs bigün biceps yapıyodum yavaş gelişiyo 1.80 boy 68kiloyum yağ olmadığı için vücudumda iri durmuyo göğüsler bu açıdan haftada 2 gün göğüs girmeye çalışıyorum . Bicepsye önemli bi kad grubu görüntü için odan 2 gün giriyorum rich piana mı ne var ondan böyle görmüştüm mantıklı geldi .
Yok bro onun idmanı ben nası yapayım. Sadece haftada 2 gün biceps mantıklı gelmişti . Kürün banyosu neRich piana dediğin adam kür banyosu yapmış biri.Sen onun antrenman programını uygulamaya çalışırsan gerileme kaydedersin.Haftada 2 gün göğüs gir birşey demiyorum ama gerekte yok.Senin bu dediğin sadece göğüsler kollar gelişsin mantığına çıkıyor(sen farklı düşünüyorsundur orası ayrı).Vücudu bütün olarak görün bacak çalışmayada özen gösterin.Bütün kaslar önemli hepsinin bir işlevi var.