Programım nasıl olmalı yardım ?

selamun aleyküm.1.78 boy 65 kilom var.Ben kilo almak amaçlı biraz çelimsiz görünüşten kurtulmak için spora başladım.Herkes kilon çok iyi falan diyorlar ama kollarımın inceliği ve kaburgalarımın sayılması beni durduramadı :D Öncelikle spora başlayalı 1 ay oldu..Başladığım ilk hafta ısınmak için bütün vucüdü çalıştık.Sonra ikinci hafta bölgesele geçtik.Yani bi gün gittim bigün dinlendim.Sonra daha hızlı gelişim sağlamak amacıyla 2 gün gidip 1 gün dinlenmeye başladım.Şuanda bu şekilde devam ediyorum.Size sorularım her gün bir bölge değilde iki bölge çalışmak istiyorum.En mantıklı çalışılacak iki bölgeler nelerdir.Mesela 1. gün göğüs-ön kol 2.gün sırt-bacak vesayre.Bu şekilde program verebilecek var mı?Bir de bu şekilde çalışmayı tavsiye edermisiniz?Beslenme durumuma dikkat ediyorum 4 yumurta yiyorum spordan sonra..tabi gün içindede ne bulursam yiyorum.Protein tozu almayı düşünüyorum süte karşı alerjim olduğu için ilk kez kullanacak biri olarak izole whey alacam.Çünkü sütteki laktozu sindiremiyorum.Tozuda alınca sağlam antremanlar yapmak lazım bence siz ne düşünüyorsunuz.Teşekkürler.Cevaplarınızı bekliyorum

Back
Yukarı