Programım Nasıl Dostlar

Squat(dizimi sakatladı) ve deadlift(riske girmek istemiyorum) yapmıyorum
bu ikisinin yerini doldurmaya çalıştım

son hali programımın tüm adalelerin çalışması açısından yeterli mi? (lateral raise falan demeyin lütfen izole çalışmıyorum programı atıp sormaktaki amacım tüm adaleleri çalışan bir sistem olmuş mu merak ettiğim için)

Program A:
Overhead Press x 6
Bulgar Squat x 4
Barfiks x 6
Plank x 4
Close Grip Bench Press x 6

Program B:
Incline Dumbell Press x 3
Decline Dumbell Press x 3
Barfiks x 3
Seated Row x 3
Barbell Hip Thrust x 4
Barbell Curl x 5

A-off-B-off-A-off-B şeklinde çalışıyorum

Bence normal bench press koymalısın

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
normal bench natural hissettirmiyor close grip tutuş normal tutuştan daha güçlü ve natural hissettiriyor beni, bir de dambılla yapınca range of motion daha fazla oluyor

diğer hareketler hakkında ne düşünüorsunuz? deadliftle squatın eksikliği kapanmış mı?

normal bench natural hissettirmiyor close grip tutuş normal tutuştan daha güçlü ve natural hissettiriyor beni, bir de dambılla yapınca range of motion daha fazla oluyor

diğer hareketler hakkında ne düşünüorsunuz? deadliftle squatın eksikliği kapanmış mı?
Bulgar squat ve leg pres yapabilirsin normal squat yapamıyorsan sırr için barbel row ekleyebilirsin

Bulgar squat ve leg pres yapabilirsin normal squat yapamıyorsan sırr için barbel row ekleyebilirsin

Ve ayrıca decline dumbel pres yerine orta gogsu calistiran dumbel pres yada bench press koy çunku yeniysen temel gogus kasıni belirginlesince alt goguse odaklanabilirsin

şu programları yazıp nasıl olmuş diyenlere eleştiri gelince savunmaya gecilmesine bayılıyorum :)
savunma değil ki normal benchi natural hissetmediğimi söyledim sevilmiyorsa zorlamanın ne manası var ki araştırmalarda dambıl presin bench pressten çok daha iyi olduğunu gösteriyor kas gelişimi için, bench preste rom çok az

burada programı sorma amacım da deadlift ve squatın eksiğinin kapanıp kapanmamış olduğu yani sorun üst vucuddan ziyade alt vucutta onunla ilgili yorum yapılsın diye yazdım programı[DOUBLEPOST=1501774391][/DOUBLEPOST]

deadliftin açığı ne olacak peki hip thrust deadliftin açığını kapamak için yeterli mi

Deat lift de yapma krds allahin emri degilya bunsuz gelisen gelisiyor sen baska hareketler ara

Back
Yukarı