Programım nasıl daha iyisini önerecek var mı?

Öncelikle tüm vücudu çalıştırmak istiyorum amacım bb değil fit ve atletik bir vücut.Programım aşırı mı aşırysa önerilerinizi beklerim

Pazartesi: Göğüs-Biceps-Abs
Salı: Kanat-Triceps
Çarşamba: Omuz-Bacak-Abs
Perşembe: Göğüs-Biceps-Abs
Cuma: Kanat-Triceps
Cumartesi: Omuz-Bacak-Abs
Pazar:Off

normal gıbı aslında bende haftada ıkı defa calıstıryorum her bölgeyı amacın bb degıl ıse hacım degılde kaslarını duzenleyıcı programlar secmeleısın

Öncelikle tüm vücudu çalıştırmak istiyorum amacım bb değil fit ve atletik bir vücut.Programım aşırı mı aşırysa önerilerinizi beklerim

Pazartesi: Göğüs-Biceps-Abs
Salı: Kanat-Triceps
Çarşamba: Omuz-Bacak-Abs
Perşembe: Göğüs-Biceps-Abs
Cuma: Kanat-Triceps
Cumartesi: Omuz-Bacak-Abs
Pazar:Off

Fit ve atletik vucut icin kardiyo sart bana kalirsa.
6 gun yerine 4 gun agirlik antremani 2 gun de kardiyo eklersen senin icin daha iyi olur bence.

Ben her gun kardiyo yapiyor diye dusundum :)) fit vucut diyince . Serdar2 nin dedigi gibi sana lazim olan antremanin %60-70 i kardiyo bence

Zaten 6 gün kardiyo yapıyorum 10 bin metre koşu 5x100 metre sprint,babadan gelen hızı iyi değerlendiriyorum 100 metre'yi 11 saniye'nin altıdna koşabiliyorum bu yüzden hız sporlarına yönelicem..

O zaman bu program iyi gibi ama forumda
Kuvvet antremanlari da var iyice aratir dusundugum gibi kardiyo yapiyormussun :)

Yag oranin %8.5 sa zaten senin vucudun fitti ben kil sorunun var sandim sen tam olarak nasil bir vucut istiyorsun ki??

Yag oranin %8.5 sa zaten senin vucudun fitti ben kil sorunun var sandim sen tam olarak nasil bir vucut istiyorsun ki??

Biraz kaslarımın parçalı görünmesini istiyorum şu an 4 pack belirgin bir durumda,daha kaslı görünmek istiyorum ama aşırı değil örneğin:
Buna yakın bir fiziğim var:
3071618_f520.jpg

Ama olmak istediğim fizik alttaki
images

Alttaki adam bdigin kasli gogusu omuzu koku gormedinmi ya kadli anlayisimiz farkli yada sen yanlis izah ettin bu adam en az 90 kilodur :))

Scott Adkins gibi olabilmek icin biraz kg alman lazım :D

Bence haftada 5 gün calışmalısın kaslarını cok zorlamamk acısından

Benim programım şu şekilde:
Pazartesi
Goğüs-Omuz
Salı
Biceps-Triceps-Karın
Carşamba
Sırt-Bacak-karın
Perşembe Tatil
Cuma
Goğüs-Omuz
Cumartesi
Biceps-Triceps Karın
Pazar tatil

Her antrenman sonrası yarım saat koşu yapmaya calışıyorum

Biraz kaslarımın parçalı görünmesini istiyorum şu an 4 pack belirgin bir durumda,daha kaslı görünmek istiyorum ama aşırı değil örneğin:
Buna yakın bir fiziğim var:
3071618_f520.jpg

Ama olmak istediğim fizik alttaki
images

o zaman fit kalmak için değilde hacim için çalışmalısın :)

Scott Adkins gibi olabilmek icin biraz kg alman lazım :D

Bence haftada 5 gün calışmalısın kaslarını cok zorlamamk acısından

Benim programım şu şekilde:
Pazartesi
Goğüs-Omuz
Salı
Biceps-Triceps-Karın
Carşamba
Sırt-Bacak-karın
Perşembe Tatil
Cuma
Goğüs-Omuz
Cumartesi
Biceps-Triceps Karın
Pazar tatil

Her antrenman sonrası yarım saat koşu yapmaya calışıyorum

Programın maalesef pek doğru değil neden mi?

Flexor Hocamız:

gogus- ö.kol

omuz-Arka kol

bacak-kanat

buradaki stratejinin manasını da belirteyim

göğüs calıştıktan sonra mutlaka kol girmek gerekir. gögüs ve kol ön kısımdadır ve gögüs baglantılıdır. gögüs hareketleride kolu antremana hazırlar. benç d.fly gibi hareketlerde bicebs ısınmaya baslamıştır bile. burada gögus triseps yaparsanız üç adelede çalışmış olur

omuz- triseps sırta acış, latarel gibi hareketlerde triseps ısınmaya baslar. birnevi omuz hareketlerindede tririsepsi sonraki antremana hazırlar

bacak kanat aynı gun yapılması saglık için cok yararlı sırtımız da bulunan (L3,L4,L5) diskler onların içindeki yastıkcıklar ve yastıkcık ların içinde bulunan jel vardır. skuat leg press gibi hareketlerde sırtımız daki yastıkcıklar daralır bu da tehlike demektir sonraki bolde kanat(sırt) oldugu için cekiş hareketlerinde diskler yerine oturur ve yastıkcıklar rahatlar.

İşte bu yazı sanırım bilgi verecektir.

Programın maalesef pek doğru değil neden mi?

Flexor Hocamız:

gogus- ö.kol

omuz-Arka kol

bacak-kanat

buradaki stratejinin manasını da belirteyim

göğüs calıştıktan sonra mutlaka kol girmek gerekir. gögüs ve kol ön kısımdadır ve gögüs baglantılıdır. gögüs hareketleride kolu antremana hazırlar. benç d.fly gibi hareketlerde bicebs ısınmaya baslamıştır bile. burada gögus triseps yaparsanız üç adelede çalışmış olur

omuz- triseps sırta acış, latarel gibi hareketlerde triseps ısınmaya baslar. birnevi omuz hareketlerindede tririsepsi sonraki antremana hazırlar

bacak kanat aynı gun yapılması saglık için cok yararlı sırtımız da bulunan (L3,L4,L5) diskler onların içindeki yastıkcıklar ve yastıkcık ların içinde bulunan jel vardır. skuat leg press gibi hareketlerde sırtımız daki yastıkcıklar daralır bu da tehlike demektir sonraki bolde kanat(sırt) oldugu için cekiş hareketlerinde diskler yerine oturur ve yastıkcıklar rahatlar.

İşte bu yazı sanırım bilgi verecektir.

biliyorum gecen sene bende bu programla calışmıştım
değişiklik olsun diye şimdilik bu programa gectim
biceps-triceps aynı anda calışmaya 1 ay daha devam edicem ondan sonra flexorun onerdiği programa devam edicem
biceps-triceps aynı anda calışınca hacim olarak daha cok etkisini gorüyorum

Back
Yukarı