Programım için yardım edin kilo vermek istiyorum artık

Malum yaz geldi 7-8 kg vermem lazım. Fakat Bilgisizim Araştırıyorum fakat bir yandanda burdan yardım bekliyorum

Belirttigi gibi bu beslenme programı yapmaktan hiç anlamıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim

Boy : 1.83
Kilo:86

Hedef : 7-8 kg vermek
günlük ne kadar kalori protein v.b şeyler almam gerekiyor bunları ögrenmek istiyorum.

Beslenme Programı

Uyanış(09-09:30)
15 20 dakika cardio

Kahvaltı(10-10:45)
1 nescafe(şekersiz)
1 salatalık
1 domates
Aşırıya kaçmamak şartıyla beyaz peynir ya da lor
4-5 Zeytin
1-2 Yumurta(Haşlanmış)
İştahım yoksa 1-2 dilim salam(nadiren)
2 Dilim Tam Buğday ekmeği

Öğle(14:30-15:00)

1 tabak herhangi çorba
domates+salatalık+sirkeli salata
1 Dilim Tam buğday ekmegi
(Varsa 1-2 Kaşık Bulgur)

Akşam(18:00-18:30)
1 tabak çorba
domates+salatalık+sirkeden salata(yiyebildigim tek salata)
Bunlar Standar yiyecegim
+Tavuk Gögüsü(200gr) , 4-5 Kaşık Bulgur, Balık , Sebze Yemeği Bunlardan 1 ini seçiyorum akşamları

Yemekten 1-2 saat sonra ya da önce 1 1.30 saatlik cardio çalışmam var.

Yatmadan 1-2 saat önce 1 adet meyve

Yaşım genç oldugu için metobolizmam hızlı oldğunu düşünüyorum çok sıkı bir diyet yapmamaya çalıştım düzeltmem gerekenler neler 1 de bu besinler kalorisini felan nasıl hesaplarım ne kadar kalori almam lazım gün içinde protein.vb

şimdiden çok teşekkür ediyorum

kahvaltın güzel ve hafif.

tavuk göğsünü öğlen ye..

çorbalar hazır çorba herhalde kremalı filansa içme onları..

şekerli meyvede yeme

günlük 1 2 saat yürüyüşle kilonu verebilirsin..

tavuk göğsünü öğlen ye..

şekerli meyvede yeme

fikir verdigin icin sagol ogleyı ara ogun gıbı hafıf tutmak ıstedım akşam yemegine çok aç oturup fazla yememek için çorbalar ev yapımı mercimek tarhana hazır kremasız domates ve tavuk suyu

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 01:18 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 01:16 ----------

protein kalori hesaplamada bilgisi olan arkadaşlar bir el atın

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 01:21 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 01:18 ----------

tavuk göğsünü öğlen ye..

şekerli meyvede yeme

birde tavuk gögsünü aksam yememin sebebi öglec aclık sorun olmuyor fakat aksam biraz açlık çekiyorum tok tutar umıdıyle yazmıştım

kilo vermek için çok fazla tok olmayacaksın.. akşamları sadece salatada yiyebilirsin tavuk göğsüyle beraber yağsız tuzsuz..

kalori hesaplamak için google kullanman yeterli. Çorba demişsin, tür belirtmemişsin ama mercimek çorbası 1 porsiyonda yaklaşık 400 kaloridir. Besinlerin kalori değerleriyle ilgili araştırma yap derim.

peki teşekkür ederim akşam yemegi ağırma sizce ? neyi çıkarmalıyım

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:43 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:39 ----------

kalori hesaplamak için google kullanman yeterli. Çorba demişsin, tür belirtmemişsin ama mercimek çorbası 1 porsiyonda yaklaşık 400 kaloridir. Besinlerin kalori değerleriyle ilgili araştırma yap derim.

araştırdımda mesala bulgur 320 kalori fakat miktarı nedir ? ben 2-3 kaşık yiyorum bu 1 tabagın mı 1 kaşıgınmı hesabı

Back
Yukarı