Programım için destek çok acil

Arkadaşlar bacak bölgem zayıf üst kısmım büyük. zamanında bacak çalışmadan 10kilo aldım programımı ona göre şekillendirdim over training olmamaya çalıştım sizde kusur varmı
51f456b17235089147349ef3b98b531c.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Merhaba kardeşim.Bilgim dahilinde fikrimi soyluyeyimki.

Bacak kas grubu dediğin zaman bi duracaksin.Normalde pazudur arka koldur bunlar küçük kas grupları ve 2 günde bir yapsanda bi şey olmaz.Göğüs omuz sırt büyüktür ve hafta en fazla 2 3 kere çalıştırılması gerekir.Fakat bacak vücudun en büyük kas grubudur ve 2 günde bir çalışılmaz ve çalışmadan gerekir ayrıca calisamassinda ağrısı büyük olur.Hamlanma dönemini ne kadar geçmiş olursan ol bu program bacağa çok çok fazla.

Tavsiyem senin durumunu göze alarak haftada 2 sıkı idman yapmandir.Başarılar diliyorum :)

(Herşeye rağmen içimdeki insanlara faydalı olma istemi geçmiyor :)

Bacak vücudun en büyük kas grubudur kardeşim , dinlenme süresi 72 saat diye biliyorum , senin yerinde olsam haftada 2 gün çalışırım . Pazartesi ve Cuma günleri uygun olur bence . Ve göğüs çalışınca arka kol , sırt-kanat çalışınca ön kol devreye giriyor , onların dinlenme süresi ise 48 saat diye biliyorum bence sen programını tekrar gözden geçir ve haftada 6 gün fazla gibi .

2incil çalışan kas gruplarını fazla dikkate almadım çünkü kusursuz olması çok zor mecbur bi pürüz oluyo ama bacaklarım üstüme göre gerçekten küçük gören herkes söylüyo bcca ve creatin destekli çalışıyorum 1yılı geçti. Biraz daha araştırıp bu programı deneyeceğim sonuçtu full body çalışan kişilerde aynı mantıkla çalışıyo

Kardeşim herkesin vucuduna göre farklılık gösteriyor benimde bacaklarım kalınlaşmaya başladı ama üst taraf 14aylık sporcu alt taraf 6aylık farkı kapatmak lazım

Arkadaşlar bacak bölgem zayıf üst kısmım büyük. zamanında bacak çalışmadan 10kilo aldım programımı ona göre şekillendirdim over training olmamaya çalıştım sizde kusur varmı
51f456b17235089147349ef3b98b531c.jpg

Bu çok yanlış bir program bu düzenle ancak geriye doğru ilerlersin :) bodybuilding.com da hazır antrenmanlar var ordan kendine bir antrenman seç derim en azından işe yarar sen resmen hafta 10 gün olsa 10 gün antrenman yapacaksın.

Programda dinlenme günün neredeyse yok bu gelişimini yavaşlatan bir etken olacaktır. Birde arka kol ve ön kolu iki gün ard arda çalıştırıyorsun (sırt-ön kol / göğüs-arka kol gibi), buda gelişimini yavaşlatabilecek bir etken.
Bacağı 3 gün çalışmak istiyorsan full body yada AxBxA-BxAxB şeklinde A ve B programlarında da bacak olan programları seçmeni öneririm (örnek: 5x5 )

Bu çok yanlış bir program bu düzenle ancak geriye doğru ilerlersin :) bodybuilding.com da hazır antrenmanlar var ordan kendine bir antrenman seç derim en azından işe yarar sen resmen hafta 10 gün olsa 10 gün antrenman yapacaksın.
Neye dayanarak yanlış olduğunu söylediğini açıklarmısın

Arakadaşlar FB çalışan arkadaşlar zaten bir gün arayla tüm vücudunu çalıştırıyor ben sadece bacağımı çalışıtırıyorum over training olma gibi bi durumum yok bence kollarda hesaplanarak yazıldı 48saat dinlenmeden çalışmıyorum

Neye dayanarak yanlış olduğunu söylediğini açıklarmısın

Haftada 7 gün antrenman olmaz BODYBUİLDİNG İN TEMELİ ANTRENMAN DEĞİLDİR %25 ANTRENMAN - %30 BESLENME - %45 DİNLENMEDİR (RAKAMLAR TEMSİLİ DİR DEĞERLERİ ANLAMAN İÇİN)

SEN BURDA ANTRENMAN BÖLÜMÜ İSTEDİĞİN KADAR YÜKSEK TUT BESLENMENİ BİLMİYORUM AMA FOTOĞRAFTAKİ SEN İSEN ÇOK BASİT BİR KAS KÜTLEN VAR VE BUNU BODYBUİLDİNG YAPAN HERKES ÇOK KOLAY GÖZLEMLEYEBLİR
YANİ BESLENMEN KÖTÜ GİBİ SADECE YAĞLANMAMIŞSIN BUNUN SEBEBİDE ZATEN BESLENMEDEN UZAK OLMAN :)

ANTRENMANINDA EKSİK OLAN ŞEY DİNLENME(OFF GÜN) VÜCUT UYURKEN BÜYÜR YAŞIN 20 NİN ÜSTÜ GİBİ DURUYOR GH SEVİYEN YAVAŞ YAVAŞ DÜŞMEYE BAŞLAMIŞ HAFTADA 3 GÜN SPLİT YADA 4 GÜN SPLİT ANTRENMAN SENİN İÇİN EN İYİSİ OLACAKTIR NE KADAR FAZLA KAS GRUBUNU AYNI GÜN ÇALIŞTIRSAN OKADAR FAZLA ANABOLİK HORMON SEVİYEN ARTAR

BEN SENİN SPLİTİNE KÖTÜ DEMİYORUM SEN YİNE ANTRENMAN GÜNLERİNDE NE ÇALIŞMAK İSTİYORSAN ONU ÇALIŞ FAKAT 4 GÜN MAX GİT :) ARADAKİ FARKI GÖRÜRSÜN

ŞUANKİ PROGRAMIN SENİN ZAMANINI ÇALIYOR ONUN FARKINA VARDIĞINDA GEÇ OLMASIN DİYE BUKADAR YAZDIM YOKSA ONLİNE COACHİNG DE YAPIYORUM :)

7gün değil 6 gün çalışıyorum peki alt kısım odaklı olarak nasıl bi program uygulayabilirim

Bu videoda alt vucut hareketleri var bakabilirsin.

Arkadaşlar konu gereksiz bi yere geldi hareketleri biliyorum tabiki benim sorum bu yazdığım program fazlamı ağır, ağırsa daha uygunu yazılabilir mi haftada 3gün bacak fazlamı gelir

P.tesi : Bacak , Omuz
Salı : Göğüs , ön kol
Çarşamba : Karın
Perşembe : Sırt-Kanat , Arka kol
Cuma : Bacak , Karın
C.tesi : Göğüs , ön kol

Haftada 6 gün gideceksen bu uygun gibi

Back
Yukarı