Programım için önerileriniz?

öncelikle meraba umarım doğru yere başlık açmışımdır. daha önce yaklaşık 3 yıldır aralıklarla salonda çalıştım yani bu 3 yıl içersinde toplasak 6 ay çalıştım diyebiliriz dolayısla parça parça olduğu için pek bi verim alamadım. şuan 2 haftadır çalışıyorum aralıksız çalışmak istiyorum ve düzenli bi program yapmak istiyorum.
sadece kol, göğüs, karın bölgesi ve bacak-kalça çalışmak istiyorum. omuz ve kanatlarım gelişsin istemiyorum. 25 yaşında 80 kilo ve 180 boyundayım. normalde zayıf yapılıyım fakat karın bölgemde aşırı yağlanma var. kardiyo yapıp yüzümden ve diğer zayıf bölgelerimden kilo vermek istemiyorum. hergün çalışma imkanım var üstadlar nasıl bir program önerirsiniz. şimdiden teşekkürler.
 
Cardio yapmadan karındaki yağlanmaya kolay kolay elvada diyemezsin. Yapman gereken program karın ve bel egzersizleri ağırlıklı olmalı. Aynı zamanda içinde mutlaka cardio içermeli. Zayıf bölgelerimden de kilo vermek istemiyorum demişin ama şöyle anlatıyım durumu sana. Vücudun hangi bölgen daha yağlıysa öncelikli olarak orayı eritmek için tepki gösterecektir. Yani kollarından bir kilo eksilirse karın bölgenden üç eksileceği için bunu göze almalısın. Protein ağırlıklı beslenerek daha da iyi koruyabilirsin kilonu. Hadi iyi çalışmalar.
 
teşekkürler jack peki diyet yapmalıyım. mesela zayıf yapılı birine protein takviyesi amaçlı hyper mass gibi ürünler öneriliyor. benim yağ yakmam gerektiği için diyetmi yapmalıyım yoksa hem iyi beslenmeli hemde karın ve bel egzirsizlerine ağırlık mı vermeliyim?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 14:07 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 13:05 ----------

forumda yeniyiz diye kimse takmıyor herhalde :)
 
Forumdaki Beslenme bölümüne iyi analiz et. Yapacağın şeyin tam olarak karşılığına diyet denilemez. Vücuda alacağın proteini ve kompleks karbonhidratı arttırıp, yağı ve basit karbonhidratı mümkün olduğu kadar aza indireceksin kısaca.
 
Back
Yukarı