Programım hiç fayda etmiyor.

Maximum bir zorlukta programa ihtiyacım var
şu an boyum 1.83 kilom ise 88

Ölçülerim Omuz 1144
kol 36
göğüs 111
bel 105
bacak 62

maksimum zorlukta bir program ile 3 ayda fit bir vicuda ulaşmak istiyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. bu arada spor salonunda bana verilen program şu :

bisiklet 25 dk
koşu bandı 10 dk

leg extation 4x16
leg curl 4x16

mekikler 4xmax

twister 5dk

bench dumbell press 4x12 (10,12.5 kiloyla zar zor yapıyorum )

omuza çekiş var 4x12
rush down 4x12

dumbell kaldırma var ayakta dik bir şekilde

yazısınıda tam okuyamıyorum arkadaslar gosterıyor bana ordakı hareketlerı

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:57 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:10 ----------

altınıda çizeyim en hızlı kilo verme programına ihtiyacım var :)

3 ayda olabildiğince çok ilerlemek istiyorsan haftada 6 güne çalışarak ilerle , hocan sana başlangıç programı vermiş , vücudun belli kısımları +cardio ile ilerliyorsun.İlk ay bitince başka bir programa geçersin , tavsiyem bisiklet , koşu bandı + eliptik bisiklet 3ünü ve bisikletteki 10 dkyı alıp eliptiğe vermen ve koşu bandı süresini 10 dk artırıp koşu bandındayken hiit cardio yapman yani , 1 veya 2 şer dk ile hız değişimi 9 ile hafif tempo koşarken 13 e çıkar 1 dk öyle 1 dk sonra yeniden 9 a düş gibi.Ayrıca salona gitmediğin günler gidip minimum 45 dk cardio yapmanı öneriyorum.Zayıflamanda bu dediklerim çok yararlı olucaktır.Ama bodynin 3 ayı biter diğer boş 3 ayın geçerse o bübüyen kas kütlesi çalışmamaktan küçülebilir.

Back
Yukarı