Programım Hakkında Yorum Alabilir miyim ?,

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

emem

Üye
Arkadaşlar şöyle bi program yaptım kendime. Bu şekilde yaptığım kombinasyonla 1.gün ve 2. gün olarak her gün yapılabilir bi seviyede mi ? yani demek istediğim pazartesi 1. gün salı 2. gün programı çarşamba gününden de 1.gün program olacak her gün ama çok fazla vaktimi almayacak şekilde bi şekilde yapmaya çalıştım. Sizin fikirleriniz neler ?

Bu saydıgın hareketleri tek bir günde yapsan haftada 3 gün pazartesi-carsamba-cuma gitsen cok daha iyi verim alacagini düsünüyorum . Programini da şöyle düzenleyebilirsin :

Pazartesi
Squat
Bench Press
Bent Over Row
Shoulder Press (Arnold press e hiç gerek yok )
Deadlift
Barbell Curl
- Triceps Calismana kesinlikle gerek yok - Bench shoulder presslerde muazzam bir şekilde calisti triceps ekstradan hic gerek yok
Wegihted Hyperextension
Çarşamba

Squat
Incline Press
Pulldown
Shoulder Press
Deadlift
Barbell Curl
Weighted hyperext. Gibi değişimli bir program uygulayabilirsin ve tekrar ediyorum Triceps calismana gerek yok bu programla tricepsinin nasil gelisecegini tahmin bile edemezsin diyerekten Popüler Kültüre mal olmus Kickback Gibi izole hareketlerle donatılmıs bütün Split Program uygulayıcılarına buradan Selam gönderiyorum

Son düzenleme:
birer hareket yap diyosun yani diğer günde de aynı bölgeye farklı bi hareket şeklinde mi tavsiye veriyosunuz ?

Evet aynen o şekilde tavsiye ediyorum . Tavsiyemdeki amaç ise farkli bölgeleri de basit kombinasyonlarla calistirabilmek

Back
Yukarı