Programım hakkında önerileriniz,eleştirileriniz vs.

S.a arkadaşlar bodye başlayalı 6 ay oldu .Programımı birer gün ara vererek ve her gittiğimde 3 kas grubunu çalıştırarak uyguluyorum. Programım hakkında görüşlerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum ,

Piramit set yapıyorum.

Pazartesi ( kanat , bench , biceps )

3 set barfiks ve 3 set şınavdan sonra;

Lat machine pull down 3 set 12-10-8
Cable row seated 3 set 12-10-8
İncline bench Press 4 set 12-10-8-6
Decline bench Press 4 set 12-10-8-6
Dumbbell bench Press 4 set 12-10-8-6
Polaris 3 set 12-10-8
Barbell curl 4 set 12-10-8-6
Alternate dumbbell curl 4 set 12-10-8-6
Preacher curl 4 set 12-10-8-6
Hammer curl 4 set 12-10-8-6

Salı(off)

Çarşamba ( mide,omuz,triceps) cardionun ardından 3 set barfiks çektikten sonra ;

Ab crunch 3 set
Knee raise 3 set
mekik 3 set
Behind neck Press 3 set 12-10-8
Dumbbell Lateral Raise 3 set 12-10-8
Lying Tricep extensions 4 set 12-10-8-6
Dumbell triceps extension 4 set 12-10-8-6
Push down 4 set 12-10-8-6
Dips 3 set - max

Forumda yeniyim kusurum olduysa affola..İyi kötü eleştirilerinizi bekliyorum

Herkese Kolay Gelsin

Herşeyden önce gözüme tek çarpan şey bacak çalışmaman olucak.Büyük bir kitle bacak çalışmaz ama unutmayalım ki en önemli kas gruplarından biride bacaktır.Hem büyüme hormonu hemde testesteron hormonu salgılar.

Herşeyden önce gözüme tek çarpan şey bacak çalışmaman olucak.Büyük bir kitle bacak çalışmaz ama unutmayalım ki en önemli kas gruplarından biride bacaktır.Hem büyüme hormonu hemde testesteron hormonu salgılar.

yorumunuz için teşekkür ederim , çok ihmal ettim bacağı yarından itibaren onada başlıyorum

Bacak Benim de ihmal ettiğim bir kas grubuydu 12 ay spor yaptım 9 ay hıc bacak calısmadım. Acısını cektım vücud bır yerde tıkandı hıc gelısmedı sonra bacak basladım vucud tekrar basladı gelısmeye bacak calısmadan olmaz bunu anladım ya

Bilgi için teşekkürler

Merhaba arkadaşlar, abiler forumda yeniyim.Konu açamıyorum buraya yazmak zorunda kaldım acil oldugu için kusuruma bakmayınız.

Ben body e başlayalı 2.5 ay oldu.2.5 ayın sonunda parasal nedenlerden dolayı salonu bıraktım.3-4 haftadırda yaptığım sadece formumu korumak için arada bir şınav çekmek.

Her neyse kafanızı fazla ağrıtmak istemediğimden konuya gireyim.Boyum 1.70 Kilom 83.Bacaklarım biraz kalın ve biraz göbeğim var.Evde 2 adet ağırlık değiştirmeli dumbell var.Ayrıca 2300 gr lik bir whey yağsız protein tozu var.

Sizden ricam benim için bir program önerebilir misiniz?

evde çalışacaksan p90x programını öneririm

Bilgi için teşekkürler

Merhaba arkadaşlar, abiler forumda yeniyim.Konu açamıyorum buraya yazmak zorunda kaldım acil oldugu için kusuruma bakmayınız.

Ben body e başlayalı 2.5 ay oldu.2.5 ayın sonunda parasal nedenlerden dolayı salonu bıraktım.3-4 haftadırda yaptığım sadece formumu korumak için arada bir şınav çekmek.

Her neyse kafanızı fazla ağrıtmak istemediğimden konuya gireyim.Boyum 1.70 Kilom 83.Bacaklarım biraz kalın ve biraz göbeğim var.Evde 2 adet ağırlık değiştirmeli dumbell var.Ayrıca 2300 gr lik bir whey yağsız protein tozu var.

Sizden ricam benim için bir program önerebilir misiniz?
öncelikle boyuna göre kilon oldukça fazla tahminimce yağ oranında fazladır ilk olarak vücudunun bilgisi hakkında bilgi verirsen öyle daha kolay yardımcı olabiliriz.

Kardiyo ağırlıklı bir program yapmalısın tabi bununla birlikte iyi bir diyette yapmalısın.Yağ oranın düşüncede hacimi arttırmaya geçmelisin

slm arkadaşlar rahatsız ettim çok acil bilgiye ihtiyacım var 8x3 olayı her set için 8 tekrar demek mi oluyor ?

haftada 4 gün gidiyorum salona..programımı 4 güne bölsem iyi olurmu sizce ?
şu şekilde düşünüyorum

1. gün: omuz
2. gün: OFF
3. gün: Göğüs - Kanat
4. gün: OFF
5. gün: Biceps-Triceps
6. gün: Bacak
7. Gün: OFF

Programın başında çektiğin 3 set barfiks 3 set şınav olayına birşey diyeyim bende. :)

Barfiks sırttan önce hem ısınma hem zorlama hangi amaçla yapıyorsan artık anlarım fakat sırttan önce çektiğin şınavın göğüse bi etkisi olucağını zannetmiyorum.

Şınavı göğüs antrenmanına başlamadan çekmen daha iyi olucaktır bence :)

Programın başında çektiğin 3 set barfiks 3 set şınav olayına birşey diyeyim bende. :)

Barfiks sırttan önce hem ısınma hem zorlama hangi amaçla yapıyorsan artık anlarım fakat sırttan önce çektiğin şınavın göğüse bi etkisi olucağını zannetmiyorum.

Şınavı göğüs antrenmanına başlamadan çekmen daha iyi olucaktır bence :)

teşekkürler
barfiks+şınav ı antremandan önce yapmıyorum artık sizin dediğiniz gibi göğüsten önce şınav çekicem gayet mantıklı,ayrıca barfikside antremandan sonra halim olursa çekicem gittiği kadar artık :)

Back
Yukarı