Programım Doğrumu ?

Merhaba Arkadaşlar Ben Bu Spora Yeni Başladım (2. Ayımdayım ) Yaş :15 Kilo : 75 Boy : 1.77 Aşırı Yağlı Biri Değilim Ama Amacım Yaza Kadar Fit Bir Görünüm Kazanmak Haftanın 6 Günü Fitnesse Gidiorum .

Yaptığım Hareketler : Yarım Saat Koşu , Yarım Saat Bisiklet , 3 Set 20 Tekrar Mekik , 3 Set 15 Tekrar 25 Kilo Bench Press , 3 Set 15 Tekrar 20 Kilo Butterfly , 3 Set 15 Tekrar 10 Kilo Omuz ( Yanlara Doğru Açma ) , 3 Set 20 Tekrar 30 kilo Pull Down (Sırt ) , 3 Set 15 Tekrar 30 Kilo Push Down ( Arka Kol ) , 3 Set 15 Tekrar 20 Kilo Ön Kol , 3 Set 15 Tekrar 20 Kilo Ön Bacak , 3 Set 15 Tekrar 15 Kilo Arka Bacak Yapıyorum.

Hergün Tüm Kasları Çalıştırıyorum Öncesindede Cardio Yapıorum Beslenmeme Çok Dikkat Ediorum Özellikle Şekerli Ve Tatlı Olan Şeylerden Uzak Duruyorum . Sizce Bu Programım Doğrumu ?

2.aydan sonra bölgesel çalışmaya geçmelisiniz. Şu anki uygulamanız kaslarınızı ileri götürmez; sadece açar. Sitede birçok bölgesel program tartışıldı. Kendi düşündüğünüz programı buraya tekrar yazarsanız yorumlayabiliriz.

Teşekkürler yiğitcan yorumun için hocamla konuştum haftaya pazartesi 2. Ayım Doluo Bana Bir Program Çıkarıcak Sizle Burda Paylaşıcam ...

Back
Yukarı