MDS698
Üye
Arkadaşlar ben vücut geliştirmeye yaklaşık 1 ay önce başladım 16 yaşındayım boyum 170-75 civarı.Günde 300 mekik(tek part) 100 şınav (2 set halinde) üstüne 5 kg lık ağırlıklarla kol kasları için farklı hareketler yapıyorum.Günde en az yarım litre süt içiyorum 250-300 gr lor peyniri yiyorum üstüne besinlerin protein değerlerini araştırdım dolapta yumurtadır peynirdir protein değeri yüksek ne varsa yiyorum besinlerin karbonhidrat değerine ve yağ değerine pek dikkat etmiyorum nasılsa metabolizmam hızlı yediğimi hemen yakıyorum.Vücudumun yağ oranı yok denecek kadar az.Six Packlerim tamam ancak şu kol kaslarını filan bir türlü halledemiyorum bu fotoğraf biraz fb daki ergenler gibi oldu ayna karşısında ama çekecek birini bulamadım siz nasıl bir program öneriyorsunuz bana ?
(Dipnot: İstediğim sonucu alamamın sebebi az uyumam olabilir mi uyumayı sevmiyorum günde 5 saat uyuyorum en fazla geceleri geç yatıyorum sabahlarıda okul-dershane olduğundan egzersizleri gece saatlerinde yapıyorum)
(Dipnot: İstediğim sonucu alamamın sebebi az uyumam olabilir mi uyumayı sevmiyorum günde 5 saat uyuyorum en fazla geceleri geç yatıyorum sabahlarıda okul-dershane olduğundan egzersizleri gece saatlerinde yapıyorum)