NEFELIS
Üye
meraba arkadaşlar
kısa zamandır sitenizi ziyaret ediyorum çok iyi çalışmalar yapılmış gayet seviyeli ve düzeyli bi bilgi kaynağı
ufak çaplı bi araştırma yaptım ve konuyla ilgili yani vücüt geliştirmeyle ilgili en iyi türkce bilgi kaynağının burası
olduğunu açıkca söyleyebilirim.
bu sporda çok yeniyim henüz 2. haftamdayım ağrılarım yeniyeni geçmeye başladı
sanırım vucudun hamlığını atma amaçlı 3 haftalık bi program verildi salonun hocası tarafından
acaba eksik yanlış yada yapmam veya dikkat etmem gereken şeyler varmı
benden çok daha bilgili insanlar olduğunu görüyorum kişisel yorumlarınızıda bekliyorum
hareketlerin isimlerini tam olarak bilmediğim için sitedeki resimli anlatım bölümündeki hareketlerin isimlerine bakarak yazıyorum
Bisiklet 10 dk
Wide-Grip Lat Pulldown 10x4
Bench Press 10x4
Decline Crunchs 10x4
Cable Biceps Curls 10x4
Behind the Neck Press 10x4
Leg extencion 10x4
sanırım bukadar 7 farklı kareket yaklaşık 1-1.5 saatte bitiriyorum
sıralamaı ve ağırlıkları kendim ayarlayabilirmişim
sizce nasıl yeterlimi? sıralama en iyi nasıl olabilir ve ağırlıklara nasıl yüklenmeliyim
saygılar
kısa zamandır sitenizi ziyaret ediyorum çok iyi çalışmalar yapılmış gayet seviyeli ve düzeyli bi bilgi kaynağı
ufak çaplı bi araştırma yaptım ve konuyla ilgili yani vücüt geliştirmeyle ilgili en iyi türkce bilgi kaynağının burası
olduğunu açıkca söyleyebilirim.
bu sporda çok yeniyim henüz 2. haftamdayım ağrılarım yeniyeni geçmeye başladı
sanırım vucudun hamlığını atma amaçlı 3 haftalık bi program verildi salonun hocası tarafından
acaba eksik yanlış yada yapmam veya dikkat etmem gereken şeyler varmı
benden çok daha bilgili insanlar olduğunu görüyorum kişisel yorumlarınızıda bekliyorum
hareketlerin isimlerini tam olarak bilmediğim için sitedeki resimli anlatım bölümündeki hareketlerin isimlerine bakarak yazıyorum
Bisiklet 10 dk
Wide-Grip Lat Pulldown 10x4
Bench Press 10x4
Decline Crunchs 10x4
Cable Biceps Curls 10x4
Behind the Neck Press 10x4
Leg extencion 10x4
sanırım bukadar 7 farklı kareket yaklaşık 1-1.5 saatte bitiriyorum
sıralamaı ve ağırlıkları kendim ayarlayabilirmişim
sizce nasıl yeterlimi? sıralama en iyi nasıl olabilir ve ağırlıklara nasıl yüklenmeliyim
saygılar