Programımı yeniledim.Gözümden kaçan bir şey var mı?

Programda gözünüze batan , şu hareket yerine şu hareketi yapsan veya şu hareket gereksiz olmuş olan hareket var mı


Pazartesi ; Göğüs-biceps

Benchpress
D.fly
incline benchpress
incline d.fly
dips
makinede pullover

barbell curl
hammer curl
reverse curl
construction curl


Çarşamba ; Omuz-bacak

seated dumbbell lateral raise 3x12 + drop set
d.shoulder press , smith makine behind the neck , makinede shoulder press , smith makinede shoulder press ( 4 hareketten bırını yapacam her hafta.o anki ruh halime göre belirlerim hangisini yapacağımı )
makinede arka omuz veya d. rear lateral raise
upright row


squat
leg curl
stiff deadlift
makinede calf


Cuma ; Sırt-triceps

makinede pull down
deadlift
t bar row
kablo pull down
seated row


tek d. fransız
alına triceps
makinede dips
pushdown
 
Son düzenleme:
Aklıma bişe takıldı.Göğüsteki iki tane fly hareketi bicepsi az bişe çalıştırcak.Bu göğüs programından sonra biceps çalışınca bicepsler gelişir mi?
 
Dumbell Fly ile biceps falan gelişmez dostum merak etme. Kalanına bakmadım ama göğüs + biceps programın güzel. Dips'le makinede pullover'ı dönüşümlü yapabilirsin. -1 hafta birini 1 hafta diğerini- Pullover hareketini de makinede yapma bence.
 
Back
Yukarı