emlakci_hanim
Üye
Arkadaşlar,profesyonel olarak bb çalışan kadın arkadaşlar var mı aramızda? Ben body i profesyonel olarak yapan hemcinslerimle konuşmak bilgi almak istiyorum.Bu şekilde yanlış yolda ilerleyecekmişim gibi gelmeye başladı.Yani şu an yağ yakmaya ve aynı anda kas yapmaya çalışıyorum.Gidişat yavaş ama sorun değil,ben halimden gayet mutluyum.Sorun olan şey yağları yakınca incecik bir şey olacağım sanırım gene.Benim istediğim şey incelmek değil.Yapılı kaslı bir vücut istiyorum.
Zayıflık,güçsüzlük nedir çok iyi biliyorum ben.Geçen kış tombulluk nedir onu da öğrendim şükür
Zayıf güçsüz olacağıma tombul olurum gene daha iyi
(çok ciddiyim
Uzun lafın kısası umarım profesyonel bb ci bayan arkadaşlar yazarlar.(özelden yazabilirler görünür olmak istemeyenler varsa
Neticede bizim hormonel sistemimiz erkeklerden farklı.(Bu arada ben naturel bb ci (yarışmalara hazırlanan)kadın arkadaşlarla tanışmak istiyorum.)
Ayrıca aylık döngülerimiz var ve kalori-protein miktarlarımız farklı olabilir.
Umarım prof bb ci hemcinslerim sesimi duyarlar.
Not: Prof bb kadın yetiştiren bir klüp salon hoca mevcut mu acaba?
Teşekkür ediyorum.
Zayıflık,güçsüzlük nedir çok iyi biliyorum ben.Geçen kış tombulluk nedir onu da öğrendim şükür

Uzun lafın kısası umarım profesyonel bb ci bayan arkadaşlar yazarlar.(özelden yazabilirler görünür olmak istemeyenler varsa

Neticede bizim hormonel sistemimiz erkeklerden farklı.(Bu arada ben naturel bb ci (yarışmalara hazırlanan)kadın arkadaşlarla tanışmak istiyorum.)
Ayrıca aylık döngülerimiz var ve kalori-protein miktarlarımız farklı olabilir.
Umarım prof bb ci hemcinslerim sesimi duyarlar.
Not: Prof bb kadın yetiştiren bir klüp salon hoca mevcut mu acaba?
Teşekkür ediyorum.